Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP KOZLU KADIN KOLLARI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 11.03.2015 - 19:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7351+ kez okundu.
 

MHP KOZLU KADIN KOLLARI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları, Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı. İlçemiz Yeni Cumhuriyet Meydanında bir stant  açarak kadınlarımıza  karanfil dağıtan MHP İlçe Teşkilatı kadınları ve Başkan Gülşah Adar; Kadınların eşlerine Allah’ın emaneti olduklarını hatırlatarak emanete sahip çıkılmasını ve gereken değerin verilmesini  istedi. Gülşah Adar; Kadın cinayetlerinin ve kadına yönelik şiddetin de son bulmasını dileyerek “Bütün kadınlar bir çiçektir. Bu anlamda bütün kadınlarımızın bu kadim gününü kutluyoruz. ”dedi. (BKH)

MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları, Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

İlçemiz Yeni Cumhuriyet Meydanında bir stant  açarak kadınlarımıza  karanfil dağıtan MHP İlçe Teşkilatı kadınları ve Başkan Gülşah Adar; Kadınların eşlerine Allah’ın emaneti olduklarını hatırlatarak emanete sahip çıkılmasını ve gereken değerin verilmesini  istedi. Gülşah Adar; Kadın cinayetlerinin ve kadına yönelik şiddetin de son bulmasını dileyerek “Bütün kadınlar bir çiçektir. Bu anlamda bütün kadınlarımızın bu kadim gününü kutluyoruz. ”dedi. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.