Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAYMAK, DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Gündem 02.04.2015 - 13:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7460+ kez okundu.
 

KAYMAK, DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Akın Kaymak, Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Akın Kaymak, Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Kaymak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirtaş, “Akın Kaymak’a çıkmış olduğu bu yarışta başarılar diliyorum. İyi bir sıralama alarak ilimizden milletvekili olduğu takdirde, Zonguldak’a güzel hizmetler vereceğine, ayrıca bu görevi başarıyla yapabileceğine yürekten inanıyorum.” dedi. Akın Kaymak  ziyaret vesilesiyle yaptığı konuşmada şunları söyledi: “7 Haziran’da yapılacak genel seçimler dolayısıyla ilimizde birbirinden çok üstün milletvekili aday adaylarımız gerekli mücadelelerini yaptılar. Halkla hem tanışmak hem de sorunlarını yerinde görmek için, bu ziyaretleri yapıyoruz. 10 Şubat tarihinden itibaren başlayan bir seçim sürecimiz var. 7 Haziran’da bize görev verildiği takdirde sivil toplum örgütlerinin içinden gelen biri olarak, sivil toplumun siyaset üzerinde ülke kalkınmasındaki etkilerine yürekten inanan biri olarak, her daim yanlarında değil hizmetlerinde olacağım. Bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Akın Kaymak, Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Akın Kaymak, Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Kaymak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirtaş, “Akın Kaymak’a çıkmış olduğu bu yarışta başarılar diliyorum. İyi bir sıralama alarak ilimizden milletvekili olduğu takdirde, Zonguldak’a güzel hizmetler vereceğine, ayrıca bu görevi başarıyla yapabileceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

Akın Kaymak  ziyaret vesilesiyle yaptığı konuşmada şunları söyledi: “7 Haziran’da yapılacak genel seçimler dolayısıyla ilimizde birbirinden çok üstün milletvekili aday adaylarımız gerekli mücadelelerini yaptılar. Halkla hem tanışmak hem de sorunlarını yerinde görmek için, bu ziyaretleri yapıyoruz. 10 Şubat tarihinden itibaren başlayan bir seçim sürecimiz var. 7 Haziran’da bize görev verildiği takdirde sivil toplum örgütlerinin içinden gelen biri olarak, sivil toplumun siyaset üzerinde ülke kalkınmasındaki etkilerine yürekten inanan biri olarak, her daim yanlarında değil hizmetlerinde olacağım. Bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.