Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ- KODU’CUUUUUUUUUU !!!!!!

Gündem 15.05.2015 - 11:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7869+ kez okundu.
 

DEDİ- KODU’CUUUUUUUUUU !!!!!!

İyice Paranoyak olup çıktılar…
İyice Paranoyak olup çıktılar… Hırsı Aklının on adım ötesinde giden belediye başkanı, kendi olduğu yetmiyormuş gibi etrafındakileri de paranoyak etti çıktı. Belediyenin her tarafını kameralarla donattığı, orada burada benim hakkımda ne konuşuluyor’ diye çakma ajan tuttuğu, Meclis üyelerine küfür etmekten beter telefon görüşmelerinin dökümünü ya da telefonlarının pin kodlarını istediği yetmiyormuş gibi, muktedir şimdi de dışarıya bilgi sızdıran olmasın diye aklı sıra tedbir almış, Belediye Meclis Toplantıları öncesi belediyede yapılan parti gurubu toplantılarında meclis üyelerinin telefonlarını toplatıp çekmecesine kilitliyormuş. Yuh be, yuh ki ne yuh… Adam resmen paranoyak olmuş! Adama demezler mi; ‘Hayırdır kardeşim grup toplantılarında bu kadar önlem almayı gerektirecek gizli kapaklı hangi konuları görüşüyorsunuz? ’diye. Hem senin yol arkadaşların sayılan grup meclis üyelerine madem bu kadar güvenin zayıf 4 yılı daha birlikte nasıl tamamlayacaksınız? Ha birde madalyonun diğer yüzü var! Ey meclis üyesi sıfatıyla ortada dolaşan zavallılar! O başkanım dediğiniz hiçbir özelliği olmayan hırsından gözü kör olmuş herife telefonlarınızın pin kodlarını, konuşma dökümlerinizi ve toplantı öncesinde telefonlarınızı teslim ederken aslında korumak zorunda olduğunuz onurunuzu ve gururunuzu teslim ettiğinizin farkına ne zaman varacaksınız? Farkına vardığınızda iş işten geçecek, bu sefer dört sene sonra sokakta insanların yüzlerine nasıl bakacaksınız? 
İyice Paranoyak olup çıktılar…

İyice Paranoyak olup çıktılar…

Hırsı Aklının on adım ötesinde giden belediye başkanı, kendi olduğu yetmiyormuş gibi etrafındakileri de paranoyak etti çıktı.

Belediyenin her tarafını kameralarla donattığı, orada burada benim hakkımda ne konuşuluyor’ diye çakma ajan tuttuğu,

Meclis üyelerine küfür etmekten beter telefon görüşmelerinin dökümünü ya da telefonlarının pin kodlarını istediği yetmiyormuş gibi, muktedir şimdi de dışarıya bilgi sızdıran olmasın diye aklı sıra tedbir almış, Belediye Meclis Toplantıları öncesi belediyede yapılan parti gurubu toplantılarında meclis üyelerinin telefonlarını toplatıp çekmecesine kilitliyormuş.

Yuh be, yuh ki ne yuh…

Adam resmen paranoyak olmuş!

Adama demezler mi; ‘Hayırdır kardeşim grup toplantılarında bu kadar önlem almayı gerektirecek gizli kapaklı hangi konuları görüşüyorsunuz? ’diye.

Hem senin yol arkadaşların sayılan grup meclis üyelerine madem bu kadar güvenin zayıf 4 yılı daha birlikte nasıl tamamlayacaksınız?

Ha birde madalyonun diğer yüzü var!

Ey meclis üyesi sıfatıyla ortada dolaşan zavallılar!

O başkanım dediğiniz hiçbir özelliği olmayan hırsından gözü kör olmuş herife telefonlarınızın pin kodlarını, konuşma dökümlerinizi ve toplantı öncesinde telefonlarınızı teslim ederken aslında korumak zorunda olduğunuz onurunuzu ve gururunuzu teslim ettiğinizin farkına ne zaman varacaksınız?

Farkına vardığınızda iş işten geçecek, bu sefer dört sene sonra sokakta insanların yüzlerine nasıl bakacaksınız? 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.