Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gazetecilerden Meclise Ziyaret

Zonguldak 17.08.2015 - 04:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7456+ kez okundu.
 

Gazetecilerden Meclise Ziyaret

    Çaycuma ilçesinde görev yapan yerel ve ulusal yayın kuruluşlarının temsilcileri Ankara’da bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi ‘ne (TBMM) ziyarette bulundu.   Cuma Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Davut Uyar, Caycuma.org web sitesi Editörü Anıl Taşkıran, Bartın TV Çaycuma bölge sorumlusu Ercan Karakuş ile birlikte meclisi ziyaret ederek Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan’ı meclis çalışma odasında ziyaret ettiler.   Gazeteciler bölge sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunarak teşekkür etti. MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gazetecilere teşekkür etti.   Gazeteciler Çakan’ı ziyaretinden sonra Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile de görüşerek Zonguldak bölgesinin sorunları hakkında bilgi aldılar. Ziyaretlerin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi. 

 

 

Çaycuma ilçesinde görev yapan yerel ve ulusal yayın kuruluşlarının temsilcileri Ankara’da bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi ‘ne (TBMM) ziyarette bulundu.

 

Cuma Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Davut Uyar, Caycuma.org web sitesi Editörü Anıl Taşkıran, Bartın TV Çaycuma bölge sorumlusu Ercan Karakuş ile birlikte meclisi ziyaret ederek Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan’ı meclis çalışma odasında ziyaret ettiler.

 

Gazeteciler bölge sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunarak teşekkür etti. MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gazetecilere teşekkür etti.

 

Gazeteciler Çakan’ı ziyaretinden sonra Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile de görüşerek Zonguldak bölgesinin sorunları hakkında bilgi aldılar. Ziyaretlerin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.