Sitenin sağında bir giydirme reklam

EREN ENERJİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR

Eğitim 10.03.2016 - 12:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7955+ kez okundu.
 

EREN ENERJİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR

Zonguldak Valiliği ile Eren Enerji Üretim A.Ş. arasında bir spor salonu onarımı ve bir spor salonu yapımı protokolü imzalandı.Zonguldak’ta faaliyet gösteren Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine yenilerini ekledi. Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi; “Valiliğimiz ile Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. arasında bir spor salonu onarımı ve bir spor salonu yapımı protokolü imzalandı.İlimizde faaliyet gösteren Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. yürütmekte olduğu sosyal sorumluluk projelerine yenilerini ekledi. Bu kapsamda, İlimiz Çatalağzı Beldesinde Eren Enerji Lisesi bahçesinde bulunan eski Çok Programlı Lise Spor Salonunun onarımı 500.000.00.- TL (beşyüzbintürklirası) harcama ile Eren Enerji tarafından, Yine Kilimli İlçemizdeki Kilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Sahasına ihtiyaç duyulan yeni bir spor salonu da 800.000.00.- TL (sekizyüzbintürklirası) harcama ile yapılacaktır. Toplam 1.300.000.00. - TL bedelli iki projenin protokolleri Valimiz Sayın Ali Kaban ve Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Emir Eren tarafından ilgili Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi ve Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’in de katıldığı bir toplantıda imza altına alınmıştır. Basınımıza saygıyla duyurulur.” denildi.

Zonguldak Valiliği ile Eren Enerji Üretim A.Ş. arasında bir spor salonu onarımı ve bir spor salonu yapımı protokolü imzalandı.
Zonguldak’ta faaliyet gösteren Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine yenilerini ekledi.
Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi; “Valiliğimiz ile Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. arasında bir spor salonu onarımı ve bir spor salonu yapımı protokolü imzalandı.
İlimizde faaliyet gösteren Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. yürütmekte olduğu sosyal sorumluluk projelerine yenilerini ekledi.
Bu kapsamda, İlimiz Çatalağzı Beldesinde Eren Enerji Lisesi bahçesinde bulunan eski Çok Programlı Lise Spor Salonunun onarımı 500.000.00.- TL (beşyüzbintürklirası) harcama ile Eren Enerji tarafından, Yine Kilimli İlçemizdeki Kilimli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Sahasına ihtiyaç duyulan yeni bir spor salonu da 800.000.00.- TL (sekizyüzbintürklirası) harcama ile yapılacaktır. Toplam 1.300.000.00. - TL bedelli iki projenin protokolleri Valimiz Sayın Ali Kaban ve Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Emir Eren tarafından ilgili Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi ve Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’in de katıldığı bir toplantıda imza altına alınmıştır. Basınımıza saygıyla duyurulur.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.