Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇOCUKLAR DENiZ ABiSiYLE KiTAP OKUDU

Gündem 13.10.2016 - 12:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3114+ kez okundu.
 

ÇOCUKLAR DENiZ ABiSiYLE KiTAP OKUDU

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, ‘Çocuklar Kitap Okuyor’ etkinliğine katılarak, çocuklarla beraber kitap okudu.
CHP Zonguldak Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, ‘Çocuklar Kitap Okuyor’ etkinliğine katılarak, çocuklarla beraber kitap okudu. Yavuzyılmaz'ın da destek verdiği,Zonguldak ADD ve birçok STK'nın destekleri ile birlikte düzenlenen etkinlikte, amacının  çocukların kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğu ifade edildi. “Yaklaşık bir yıldır süren Etkinliğimizin öncelikli amacı çocukların kitap okuma alışkanlığının sağlanması.  Günümüzde yaşanan karanlık sürecin kapanmasının ancak,  ışığı elinde tutup aydınlatmayı Başaracak geleceğin aydınları,  şimdiki çocuklarımızdan oluşuyor. Düşündüğümüzde iyi bir geleceğin temeli bir çocuk bir kitap pek çok bilgi.  Bilinçli, aklını çağdaş ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE İLE İNŞA ETMİŞ doğruyu ve yanlışı ayırt edebilen ADALET VE GÜCÜ YANYANA KARDEŞ YAPAN GELECEĞİN AYDINLARI YİNE ŞİMDİKİ ÇOCUKLARIMIZ. Ana teması aslında ATATÜRK OLAN ETKİNLİK Haziran da okulların kapanması ile ara verdik. Eylül itibari ile yeniden başladık. Toplamda 25 küçük katılımcı var.bugüne dek okuduğumuz bazı kitaplar şöyle. SÜLEYMAN BULUT " BÜYÜK ATATÜRK'TEN KÜÇÜK ÖYKÜLER " BU KİTAP 2 AYRI KİTAPTIR. Küçük Prens,  Küçük Kara Balık. Bir sonraki etkinliğimizde ATATÜRK HAFTASI NEDENİ İLE ÇANAKKALE GAZİMİZ HÜSEYİN KAÇMAZ 'ın oğlu sayın TURGUT KAÇMAZ İLE GENÇLİĞE HİTABE  VE ATATÜRK İLE DOLU BİR ETKİNLİK PLANLADIK. Bu etkinlikte yalnız değilim. Çocukların çok sevdiği CHP MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ DENİZ YAVUZYILMAZ SEMA SAZAK KOÇ CANSU ORHAN ERDOĞAN KAYMAKÇI MUSTAFA COŞKUN VE BİR ÇOK STK BİZİMLE. En önemlisi ise katılımcıların yani küçük arkadaşlarımın ebeveynleri.  SON OLARAK Çocuklar kıymetlidir,  ne verirseniz onu alırlar. Geleceği aydın çağdaş ve yaşanabilir bir ülke için,  ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜMÜZÜN BİZE EMANET ETTİĞİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN SAVUNUCUSU VE KORUYUCUSU OLACAK OLAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN Karar verdik,  ve dedik ki ÇOCUKLAR KİTAP OKUYOR.”  
CHP Zonguldak Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, ‘Çocuklar Kitap Okuyor’ etkinliğine katılarak, çocuklarla beraber kitap okudu.

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, ‘Çocuklar Kitap Okuyor’ etkinliğine katılarak, çocuklarla beraber kitap okudu.

Yavuzyılmaz'ın da destek verdiği,Zonguldak ADD ve birçok STK'nın destekleri ile birlikte düzenlenen etkinlikte, amacının  çocukların kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğu ifade edildi.

“Yaklaşık bir yıldır süren Etkinliğimizin öncelikli amacı çocukların kitap okuma alışkanlığının sağlanması.  Günümüzde yaşanan karanlık sürecin kapanmasının ancak,  ışığı elinde tutup aydınlatmayı Başaracak geleceğin aydınları,  şimdiki çocuklarımızdan oluşuyor.

Düşündüğümüzde iyi bir geleceğin temeli bir çocuk bir kitap pek çok bilgi.  Bilinçli, aklını çağdaş ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE İLE İNŞA ETMİŞ doğruyu ve yanlışı ayırt edebilen ADALET VE GÜCÜ YANYANA KARDEŞ YAPAN GELECEĞİN AYDINLARI YİNE ŞİMDİKİ ÇOCUKLARIMIZ.

Ana teması aslında ATATÜRK OLAN ETKİNLİK Haziran da okulların kapanması ile ara verdik. Eylül itibari ile yeniden başladık. Toplamda 25 küçük katılımcı var.bugüne dek okuduğumuz bazı kitaplar şöyle. SÜLEYMAN BULUT " BÜYÜK ATATÜRK'TEN KÜÇÜK ÖYKÜLER " BU KİTAP 2 AYRI KİTAPTIR. Küçük Prens,  Küçük Kara Balık. Bir sonraki etkinliğimizde ATATÜRK HAFTASI NEDENİ İLE ÇANAKKALE GAZİMİZ HÜSEYİN KAÇMAZ 'ın oğlu sayın TURGUT KAÇMAZ İLE GENÇLİĞE HİTABE  VE ATATÜRK İLE DOLU BİR ETKİNLİK PLANLADIK.

Bu etkinlikte yalnız değilim. Çocukların çok sevdiği CHP MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ DENİZ YAVUZYILMAZ SEMA SAZAK KOÇ CANSU ORHAN ERDOĞAN KAYMAKÇI MUSTAFA COŞKUN VE BİR ÇOK STK BİZİMLE.

En önemlisi ise katılımcıların yani küçük arkadaşlarımın ebeveynleri.  SON OLARAK Çocuklar kıymetlidir,  ne verirseniz onu alırlar. Geleceği aydın çağdaş ve yaşanabilir bir ülke için,  ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜMÜZÜN BİZE EMANET ETTİĞİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN SAVUNUCUSU VE KORUYUCUSU OLACAK OLAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN Karar verdik,  ve dedik ki ÇOCUKLAR KİTAP OKUYOR.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.