Sitenin sağında bir giydirme reklam

‘‘Elin Atına Binen Tez İner’’demiş Atalarımız…

Gündem 27.10.2016 - 11:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3450+ kez okundu.
 

‘‘Elin Atına Binen Tez İner’’demiş Atalarımız…

‘‘Elin Atına Binen Tez İner’’demiş Atalarımız… Zonguldak’ın ikinci en büyük ilçesi konumundaki bir ilçenin Belediye Başkanlığı makamında oturan bir şahıs, Kapısında 100-120 bin TL değerinde şahsi sivil aracı varken, şehir dışı seyahatlerinde neden milletten emanet lüks araç ister? Evet, son günlerde Kozlu’da sokaktaki vatandaşın birbirine sorduğu soru bu! Neden kendi Passat’ı ile gitmiyor? Passat rahat değil, konforlu değil desek, alakası yok! Passat’tan daha lüksünü alacak parası mı yok? Fazlasıyla olduğunu düşünüyor herkes. O zaman akla gelen soru şu; Aracın tanınmasından mı korkuyor? Aracın tanınmasını kim istemez? Gizli kapaklı, gayrimeşru iş yapan kişiler! Hadi lüks arabadan kendisine itibar sağlıyor deseler, ‘‘Belediye Başkanlığı makamından sağlayamadığı itibarı arabadan mı sağlayacak?’’derler insana. Hem böyle, ‘Başkan emanet araba ile oraya buraya gidiyor, ondan bundan, müteahhitten, emanet araba alıyor’ diye sokakta konuşuluyorsa, daha büyük bir itibar kaybı baştan yaşanmaya başlamış olmuyor mu?   Bu seyahatler ile ilgili araba konusunun haricinde konuşulan bir başka konu, sokaktaki vatandaşın birbirine sorduğu başka bir soru da şu; ‘‘AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, ‘İlçenin Sorunlarını çözmeye gidiyorum’ diyerek, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’i de yanına alarak gittiğini iddia ettiği Ankara seyahatleri için neden özellikle Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kapalı olduğu Cumartesi ve Pazar gününü seçiyor?’’diyor vatandaş… Gerçi Şahin soranlara, ‘Eşimle gidiyorum, hastaneye tedaviye gidiyorum’ diyormuş ama, millete pek inandırıcı gelmemiş olsa gerek ki; ‘‘Eşiyle Ankara’ya doktora giden biri, neden milletten emanet lüks araç alır? Neden hafta sonu gider? Gittiği hastane 7/24 hizmet mi veriyor?’’diye konuşuyor, Şahin’in seçmenleri. Halkın başkanıyım diye geçinen, partisinin kulislerinde onun işi bitti bir daha aday dahi yapılmaz diye konuşulan, buna karşılık ticari dostluğundan kaynaklanan umut ile nasıl aday olup nasıl seçildiği herkesin malumu olan CHP’li vekil Turpçu’dan bir sonraki seçimde CHP’den aday olabilmek için medet uman Ertan Şahin, bu araba meselesini yalanlayamaz. Çünkü Bükrü’nün Mercedes’i ve Vahit ağabey’in Audi’si ile birlikte görüntüleri var, elde yazılı belgeler var. Ama Ertan Şahin belki kendini ve Kozlu Belediye Başkanlığı makamını bu durumlara neden düşürdüğünü açıklayabilir. Böylece halkın başkanı, halkının merakını da gidermiş ve bu vesile ile cevap hakkını da kullanmış olur. Ne dersiniz?

‘‘Elin Atına Binen Tez İner’’demiş Atalarımız…

Zonguldak’ın ikinci en büyük ilçesi konumundaki bir ilçenin Belediye Başkanlığı makamında oturan bir şahıs, Kapısında 100-120 bin TL değerinde şahsi sivil aracı varken, şehir dışı seyahatlerinde neden milletten emanet lüks araç ister?

Evet, son günlerde Kozlu’da sokaktaki vatandaşın birbirine sorduğu soru bu!

Neden kendi Passat’ı ile gitmiyor?

Passat rahat değil, konforlu değil desek, alakası yok!

Passat’tan daha lüksünü alacak parası mı yok?

Fazlasıyla olduğunu düşünüyor herkes.

O zaman akla gelen soru şu;

Aracın tanınmasından mı korkuyor?

Aracın tanınmasını kim istemez?

Gizli kapaklı, gayrimeşru iş yapan kişiler!

Hadi lüks arabadan kendisine itibar sağlıyor deseler,

‘‘Belediye Başkanlığı makamından sağlayamadığı itibarı arabadan mı sağlayacak?’’derler insana.

Hem böyle, ‘Başkan emanet araba ile oraya buraya gidiyor, ondan bundan, müteahhitten, emanet araba alıyor’ diye sokakta konuşuluyorsa, daha büyük bir itibar kaybı baştan yaşanmaya başlamış olmuyor mu?  

Bu seyahatler ile ilgili araba konusunun haricinde konuşulan bir başka konu, sokaktaki vatandaşın birbirine sorduğu başka bir soru da şu;

‘‘AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, ‘İlçenin Sorunlarını çözmeye gidiyorum’ diyerek, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’i de yanına alarak gittiğini iddia ettiği Ankara seyahatleri için neden özellikle Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kapalı olduğu Cumartesi ve Pazar gününü seçiyor?’’diyor vatandaş…

Gerçi Şahin soranlara, ‘Eşimle gidiyorum, hastaneye tedaviye gidiyorum’ diyormuş ama, millete pek inandırıcı gelmemiş olsa gerek ki;

‘‘Eşiyle Ankara’ya doktora giden biri, neden milletten emanet lüks araç alır? Neden hafta sonu gider? Gittiği hastane 7/24 hizmet mi veriyor?’’diye konuşuyor, Şahin’in seçmenleri.

Halkın başkanıyım diye geçinen, partisinin kulislerinde onun işi bitti bir daha aday dahi yapılmaz diye konuşulan, buna karşılık ticari dostluğundan kaynaklanan umut ile nasıl aday olup nasıl seçildiği herkesin malumu olan CHP’li vekil Turpçu’dan bir sonraki seçimde CHP’den aday olabilmek için medet uman Ertan Şahin, bu araba meselesini yalanlayamaz.

Çünkü Bükrü’nün Mercedes’i ve Vahit ağabey’in Audi’si ile birlikte görüntüleri var, elde yazılı belgeler var. Ama Ertan Şahin belki kendini ve Kozlu Belediye Başkanlığı makamını bu durumlara neden düşürdüğünü açıklayabilir.

Böylece halkın başkanı, halkının merakını da gidermiş ve bu vesile ile cevap hakkını da kullanmış olur.

Ne dersiniz?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.