Sitenin sağında bir giydirme reklam

İNSAN HAKLARI KURULU HAZİRAN AYI TOPLANTISINI YAPTI

Kozlu 05.07.2015 - 18:20, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7072+ kez okundu.
 

İNSAN HAKLARI KURULU HAZİRAN AYI TOPLANTISINI YAPTI

Kozlu Kaymakamlığı İlçe İnsan Hakları Kurulu Haziran ayı toplantısını yaptı.
Kozlu Kaymakamlığı İlçe İnsan Hakları Kurulu Haziran ayı toplantısını yaptı. Kozlu Kaymakamlığı İlçe İnsan Hakları Kurulu Haziran ayı toplantısını Kaymakam Ahmet Karakaya başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya katılan kurul üyeleriyle mevzuatla ilgili güncel bilgiler paylaşılarak, önceki toplantılarda alınan kararlarda bahsi geçen konuların ilgili kurumlarla yapılan yazışmaları değenlendirildi. Gündemdeki diğer konular ve başvurular hakkında kararlar alındı. Toplantıya İlçe İnsan Hakları Kurulu Komisyon Üyeleri BEÜ Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Karalar, AK Parti İlçe temsilcisi Hasan Kırlak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Sevda Kaya, Kozlu TTK temsilcisi Yüksek Maden Mühendisi Alper Öktem, Kozlu Orta Okulu Müdür Vekili Mustafa Zorlu, Baro temsilcisi Av. Emrah Yaşar, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Yön. Kur. üyesi D. Köksal Kardeş, Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası temsilcisi Nazif Önsöz, Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda ve Kozlu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Dilbaz katıldılar. Kaymakam Ahmet Karakaya, toplantıda yaptığı konuşmada “İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri tarafından İlçemizle ilgili bildirilen istek ve temenniler ile toplantı gündemine alınarak görüşülen konuların İlçemizde hizmet veren kamu ve özel kuruluşlara iletilmesi ile vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden insan haklarına yaraşır bir şekilde yararlandırılmasının hedeflendiğini, bu konuda İlçe İnsan Hakları Kurulunun önemli bir görev üstlendiğini” vurguladı.
Kozlu Kaymakamlığı İlçe İnsan Hakları Kurulu Haziran ayı toplantısını yaptı.

Kozlu Kaymakamlığı İlçe İnsan Hakları Kurulu Haziran ayı toplantısını yaptı.
Kozlu Kaymakamlığı İlçe İnsan Hakları Kurulu Haziran ayı toplantısını Kaymakam Ahmet Karakaya başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya katılan kurul üyeleriyle mevzuatla ilgili güncel bilgiler paylaşılarak, önceki toplantılarda alınan kararlarda bahsi geçen konuların ilgili kurumlarla yapılan yazışmaları değenlendirildi. Gündemdeki diğer konular ve başvurular hakkında kararlar alındı. Toplantıya İlçe İnsan Hakları Kurulu Komisyon Üyeleri BEÜ Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Karalar, AK Parti İlçe temsilcisi Hasan Kırlak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Sevda Kaya, Kozlu TTK temsilcisi Yüksek Maden Mühendisi Alper Öktem, Kozlu Orta Okulu Müdür Vekili Mustafa Zorlu, Baro temsilcisi Av. Emrah Yaşar, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Yön. Kur. üyesi D. Köksal Kardeş, Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası temsilcisi Nazif Önsöz, Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda ve Kozlu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Dilbaz katıldılar.
Kaymakam Ahmet Karakaya, toplantıda yaptığı konuşmada “İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri tarafından İlçemizle ilgili bildirilen istek ve temenniler ile toplantı gündemine alınarak görüşülen konuların İlçemizde hizmet veren kamu ve özel kuruluşlara iletilmesi ile vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden insan haklarına yaraşır bir şekilde yararlandırılmasının hedeflendiğini, bu konuda İlçe İnsan Hakları Kurulunun önemli bir görev üstlendiğini” vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.