Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ PARTİ KOZLU İLÇE BAŞKANI ENDER ADIBAŞ’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Gündem 23.11.2023 - 23:13, Güncelleme: 23.11.2023 - 23:13 1367+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ KOZLU İLÇE BAŞKANI ENDER ADIBAŞ’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, Öğretmenlik mesleği, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar emek, sabır, fedakârlık isteyen saygın bir meslektir. Herkesin üzerinde emeği olan ve gönlünde müstesna bir yer tutan Öğretmenler, bizleri yetiştirdikleri gibi en değerli varlıklarımız çocuklarımızı, gençlerimizi de yetiştirerek yarınlara hazırlamakta, ülkemizin geleceği yönünden önemli ve sorumluluğu ağır olan bir görevi yerine getirmektedirler. Bizlerin Öğretmenlerimizden isteğimiz, beklentimiz çocuklarımızı çağın gereklerine uygun bilgi ve donanıma sahip bireyler olarak yetiştirirken, vatanını, bayrağını seven, kültürüne ve değerlerine sahip çıkan, milletine ve insanlığa yararlı bir kişi olarak yetişmeleri için de çaba göstermeleridir. Adıbaş,bu duygu ve düşüncelerle Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu günde,sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi başta olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin  24 Kasım Öğretmenler  Günü'nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum dedi.
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, Öğretmenlik mesleği, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar emek, sabır, fedakârlık isteyen saygın bir meslektir. Herkesin üzerinde emeği olan ve gönlünde müstesna bir yer tutan Öğretmenler, bizleri yetiştirdikleri gibi en değerli varlıklarımız çocuklarımızı, gençlerimizi de yetiştirerek yarınlara hazırlamakta, ülkemizin geleceği yönünden önemli ve sorumluluğu ağır olan bir görevi yerine getirmektedirler.

Bizlerin Öğretmenlerimizden isteğimiz, beklentimiz çocuklarımızı çağın gereklerine uygun bilgi ve donanıma sahip bireyler olarak yetiştirirken, vatanını, bayrağını seven, kültürüne ve değerlerine sahip çıkan, milletine ve insanlığa yararlı bir kişi olarak yetişmeleri için de çaba göstermeleridir.

Adıbaş,bu duygu ve düşüncelerle Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu günde,sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi başta olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 

24 Kasım Öğretmenler  Günü'nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum dedi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.