Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARALİ’DEN 55’İNCİ YIL MESAJI

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.02.2024 - 08:59, Güncelleme: 15.02.2024 - 08:59 3263+ kez okundu.
 

KARALİ’DEN 55’İNCİ YIL MESAJI

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi MHP İlçe Başkanı Atakan Karali MHP’nin 55’inci kuruluş yıldönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi MHP İlçe Başkanı Atakan Karali MHP’nin 55’inci kuruluş yıldönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Karali yayınladığı mesajda; “Üzerine oynanan tüm oyunlara rağmen Esen rüzgârlar kopan fırtınalar kökleri derinlerde olan bu sağlam kayadan ancak tozları süpürmüştür. Milliyetçi Hareket Partisi bütün ihtişamı ile yıkılmaz bir kale olarak 55 yılında da dimdik ayaktadır” sözleriyle ifade etti.  Karaali mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti'nin Türk milletinin varlığı huzuru Birliği bekası için en ağır sosyal ve siyasal bedelleri ödeyen davamız türlü fedakârlıklarla acılarla ve şehadetlerle 55. yılına gelmiştir. Üzerine oynanan tüm oyunlara rağmen Esen rüzgârlar kopan fırtınalar kökleri derinlerde olan bu sağlam kayadan ancak tozları süpürmüştür. Milliyetçi Hareket Partisi bütün ihtişamı ile yıkılmaz bir kale olarak 55 yılında da dimdik ayaktadır. Ülkemizde ve bölgemizde bazı partilerin istifaları gündeme geldikçe merhum liderimiz Alparslan Türkeş'in "dalından kopan yaprağın akıbetini Rüzgâr tayin eder" sözü kulaklarımızda çınlamaktadır. Ülkücü milliyetçi kadroların çatısı Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu çatının altında kutlu harekete ve liderine kem söz etmemiş herkese yer vardır. Milliyetçi Hareket Partisi maziden aldığı düstur ile yılmadan yıkılmadan Atiye olan yürüyüşüne emin adımlarla devam edecektir” dedi. (BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi MHP İlçe Başkanı Atakan Karali MHP’nin 55’inci kuruluş yıldönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi MHP İlçe Başkanı Atakan Karali MHP’nin 55’inci kuruluş yıldönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Karali yayınladığı mesajda; “Üzerine oynanan tüm oyunlara rağmen Esen rüzgârlar kopan fırtınalar kökleri derinlerde olan bu sağlam kayadan ancak tozları süpürmüştür. Milliyetçi Hareket Partisi bütün ihtişamı ile yıkılmaz bir kale olarak 55 yılında da dimdik ayaktadır” sözleriyle ifade etti. 
Karaali mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti'nin Türk milletinin varlığı huzuru Birliği bekası için en ağır sosyal ve siyasal bedelleri ödeyen davamız türlü fedakârlıklarla acılarla ve şehadetlerle 55. yılına gelmiştir.
Üzerine oynanan tüm oyunlara rağmen Esen rüzgârlar kopan fırtınalar kökleri derinlerde olan bu sağlam kayadan ancak tozları süpürmüştür. Milliyetçi Hareket Partisi bütün ihtişamı ile yıkılmaz bir kale olarak 55 yılında da dimdik ayaktadır.
Ülkemizde ve bölgemizde bazı partilerin istifaları gündeme geldikçe merhum liderimiz Alparslan Türkeş'in "dalından kopan yaprağın akıbetini Rüzgâr tayin eder" sözü kulaklarımızda çınlamaktadır.
Ülkücü milliyetçi kadroların çatısı Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu çatının altında kutlu harekete ve liderine kem söz etmemiş herkese yer vardır.
Milliyetçi Hareket Partisi maziden aldığı düstur ile yılmadan yıkılmadan Atiye olan yürüyüşüne emin adımlarla devam edecektir” dedi. (BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.