Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.06.2023 - 07:43, Güncelleme: 08.06.2023 - 07:43 7315+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kozlu Belediye Meclisi'nin Haziran ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu 5 Haziran 2023 Pazartesi günü Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Kozlu Belediye Meclisi'nin Haziran ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu 5 Haziran 2023 Pazartesi günü Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.  Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın izinde olduğu için katılmadığı toplantıya Meclis Birinci Başkan Vekili Hasan Bayram başkanlık etti. Saygı duruşunun bulunması ile başlayan birleşimde önemli kararlar alındı. KADRO DEĞİŞİKLİĞİ TALEBİ KABUL EDİLDİ Mecliste İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, 23/05/2023 tarih ve 18043 sayılı Dolu Kadro değişikliği ile ilgili talebi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Buna göre çalışan memurların derece ilerlemesi yapabilmesi için kadro değişikliği gerçekleştirilecek. Buna göre 7 teknik personelin dereceleri çalıştığı görevlere göre yeniden düzenlenecek. KOZLU'DA  AFET İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULACAK Mecliste İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün, 23/05/2023 tarih ve 18044 sayılı Afet İşleri Müdürlüğü Kadrosu ihdası talebi oy birliğiyle kabul. Buna göre belediye bünyesinde afet İşleri Müdürlüğü kurulacak. ADIYAMAN BELEDİYESİ İLE KARŞILIKLI KARDEŞ BELEDİYE PROTOKOLÜ İMZALANDI Son olarak mecliste Çevre ve Şehircilik Bakanlığı deprem bölgesi belediyeler ile kardeş belediye olma yönetmeliği doğrultusunda Kozlu Belediyesi'nde deprem bölgesinde Adıyaman Belediyesi'yle kardeş Belediye olması oy birliği ile kabul edildi. Bilindiği üzere Adıyaman Belediyesi de kendi meclisinde aldığı kararla Kozlu Belediyesi'ni kardeş belediye ilan etmişti. Alınan kararla birlikte Adıyaman ve Kozlu belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalanacak.
Kozlu Belediye Meclisi'nin Haziran ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu 5 Haziran 2023 Pazartesi günü Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Kozlu Belediye Meclisi'nin Haziran ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu 5 Haziran 2023 Pazartesi günü Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın izinde olduğu için katılmadığı toplantıya Meclis Birinci Başkan Vekili Hasan Bayram başkanlık etti.

Saygı duruşunun bulunması ile başlayan birleşimde önemli kararlar alındı.

KADRO DEĞİŞİKLİĞİ TALEBİ KABUL EDİLDİ

Mecliste İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, 23/05/2023 tarih ve 18043 sayılı Dolu Kadro değişikliği ile ilgili talebi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
Buna göre çalışan memurların derece ilerlemesi yapabilmesi için kadro değişikliği gerçekleştirilecek. Buna göre 7 teknik personelin dereceleri çalıştığı görevlere göre yeniden düzenlenecek.

KOZLU'DA  AFET İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULACAK

Mecliste İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün, 23/05/2023 tarih ve 18044 sayılı Afet İşleri Müdürlüğü Kadrosu ihdası talebi oy birliğiyle kabul. Buna göre belediye bünyesinde afet İşleri Müdürlüğü kurulacak.

ADIYAMAN BELEDİYESİ İLE KARŞILIKLI KARDEŞ BELEDİYE PROTOKOLÜ İMZALANDI

Son olarak mecliste Çevre ve Şehircilik Bakanlığı deprem bölgesi belediyeler ile kardeş belediye olma yönetmeliği doğrultusunda Kozlu Belediyesi'nde deprem bölgesinde Adıyaman Belediyesi'yle kardeş Belediye olması oy birliği ile kabul edildi.
Bilindiği üzere Adıyaman Belediyesi de kendi meclisinde aldığı kararla Kozlu Belediyesi'ni kardeş belediye ilan etmişti. Alınan kararla birlikte Adıyaman ve Kozlu belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalanacak.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.