Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSMAİL AKSOY 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.11.2023 - 23:59, Güncelleme: 23.11.2023 - 23:59 2452+ kez okundu.
 

KOZLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSMAİL AKSOY 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Millî Eğitim Müdürü İsmail AKSOY 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Millî Eğitim Müdürü İsmail Aksoy 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.  Aksoy 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi; Kıymetli Meslektaşlarım, Ülkemizin yedi bölgesini bilgi ve erdem ışığı ile aydınlatan, her türlü özveri ve fedakarlıktan asla kaçınmayan bitmek tükenmek bilmeyen üretme azmiyle gecesini gündüzüne katan şartlar, ne olursa olsun kutsal görevini bir saniye bile aksatmayan, "eğitmeyi" ve "öğretmeyi" hayatının merkezine koyarak gencecik nesillerimizi geleceğin güçlü Türkiye'sine hazırlayan ÖĞRETMENLERİMİZ... Unutmayın ki! Sizler bu milletin asli mimarlarısınız, Türk Milleti'nin gönlünde, meslekten öte saygın ve kutsal bir yeri olan, eğitim ordumuzun yılmaz neferlerisiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üstün bir vazife şuuruyla sevgiyi, insan onur ve hassasiyetini temel alarak kutsal görevinizi en güzel şekilde yerine getirmeye devam edeceğinize inancımız tamdır.  Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi, görevi başında hayatlarını feda eden eğitim şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyor, tüm öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü'nü" kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Millî Eğitim Müdürü İsmail AKSOY 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Millî Eğitim Müdürü İsmail Aksoy 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı. 

Aksoy 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;

Kıymetli Meslektaşlarım,

Ülkemizin yedi bölgesini bilgi ve erdem ışığı ile aydınlatan, her türlü özveri ve fedakarlıktan asla kaçınmayan bitmek tükenmek bilmeyen üretme azmiyle gecesini gündüzüne katan şartlar, ne olursa olsun kutsal görevini bir saniye bile aksatmayan, "eğitmeyi" ve "öğretmeyi" hayatının merkezine koyarak gencecik nesillerimizi geleceğin güçlü Türkiye'sine hazırlayan ÖĞRETMENLERİMİZ...

Unutmayın ki! Sizler bu milletin asli mimarlarısınız, Türk Milleti'nin gönlünde, meslekten öte saygın ve kutsal bir yeri olan, eğitim ordumuzun yılmaz neferlerisiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üstün bir vazife şuuruyla sevgiyi, insan onur ve hassasiyetini temel alarak kutsal görevinizi en güzel şekilde yerine getirmeye devam edeceğinize inancımız tamdır.

 Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi, görevi başında hayatlarını feda eden eğitim şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyor, tüm öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü'nü" kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.