Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA OPERASYON

Kozlu 27.07.2023 - 08:44, Güncelleme: 27.07.2023 - 08:44 8863+ kez okundu.
 

KOZLU’DA OPERASYON

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde 'Çocukları dilencilikte araç olarak kullanma' suçundan aranan bir kişi yakalandı.
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde 'Çocukları dilencilikte araç olarak kullanma' suçundan aranan bir kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu çocukları dilendirme araç olarak kullanan 50 yaşındaki V.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada: “Çocukları dilenciikte araç olarak kullanma suçundan dolayı aranma kararı bulunan V.K (50) isimli şahıs Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar sonucu 23.07.2023 günü yakalanarak Zonguldak Adliyesindeki işlemlerinin ardından tutuklanmıştır. İlçemiz genelinde vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için işlemiş oldukları suçlardan dolayı aranması olan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam edilecektir”denildi.
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde 'Çocukları dilencilikte araç olarak kullanma' suçundan aranan bir kişi yakalandı.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde 'Çocukları dilencilikte araç olarak kullanma' suçundan aranan bir kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu çocukları dilendirme araç olarak kullanan 50 yaşındaki V.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada: “Çocukları dilenciikte araç olarak kullanma suçundan dolayı aranma kararı bulunan V.K (50) isimli şahıs Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar sonucu 23.07.2023 günü yakalanarak Zonguldak Adliyesindeki işlemlerinin ardından tutuklanmıştır. İlçemiz genelinde vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için işlemiş oldukları suçlardan dolayı aranması olan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam edilecektir”denildi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.