Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLUSPOR KÖTÜ GİDİŞE DUR DEDİ

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.03.2023 - 22:23, Güncelleme: 19.03.2023 - 22:34 7732+ kez okundu.
 

KOZLUSPOR KÖTÜ GİDİŞE DUR DEDİ

Yeşil beyazlı ekip haftalar sonra Yeniçağ karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle kötü gidişata dur dedi.
Bölgesel Amatör Lig 5'nci Grup'ta mücadele eden Kozluspor sezona başarılı bir başlangıç yaparak haftalarca liderliğini sürdürmesine rağmen haftalarca galibiyet yüzü göremiyordu. Bu kötü gidişe dur demek ve kümede kalabilmek adına geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Yeniçağ spor ile karşı karşıya gelen yeşil beyazlılar sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıktılar. Kozlu Belediyespor maçın henüz 9'uncu dakikasında Serdar Kılıç'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 15'nci dakikada Umut Tibet'in golüne engel olamayınca skor 1-1'e geldi. İlk yarının uzatma dakikalarında Kozlu Belediyespor'un kazandığı penatıyı Furkan Coşkun gole çevirirken temsilcimiz büyük bir moralle soyunma odasına girdi. İkinci yarıda skoru korumayı başaran Kozlu Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak haftalar sonra galip geldi, şeytanın bacağını kırdı. Yeşil-beyazlı ekip kazanmayı hatırladı.  
Yeşil beyazlı ekip haftalar sonra Yeniçağ karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle kötü gidişata dur dedi.

Bölgesel Amatör Lig 5'nci Grup'ta mücadele eden Kozluspor sezona başarılı bir başlangıç yaparak haftalarca liderliğini sürdürmesine rağmen haftalarca galibiyet yüzü göremiyordu.
Bu kötü gidişe dur demek ve kümede kalabilmek adına geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Yeniçağ spor ile karşı karşıya gelen yeşil beyazlılar sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıktılar.
Kozlu Belediyespor maçın henüz 9'uncu dakikasında Serdar Kılıç'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 15'nci dakikada Umut Tibet'in golüne engel olamayınca skor 1-1'e geldi.
İlk yarının uzatma dakikalarında Kozlu Belediyespor'un kazandığı penatıyı Furkan Coşkun gole çevirirken temsilcimiz büyük bir moralle soyunma odasına girdi.
İkinci yarıda skoru korumayı başaran Kozlu Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak haftalar sonra galip geldi, şeytanın bacağını kırdı. Yeşil-beyazlı ekip kazanmayı hatırladı.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.