Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLUSPOR OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİTTİ

Spor 01.06.2023 - 21:58, Güncelleme: 01.06.2023 - 21:58 6736+ kez okundu.
 

KOZLUSPOR OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİTTİ

Bal Ligi Temsilcimiz Kozlu Belediye spor Kulübü geçtiğimiz hafta olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi.
Bal Ligi Temsilcimiz Kozlu Belediye spor Kulübü geçtiğimiz hafta olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi.   Kongre’de alınan kararlara göre 15 kişi olan yönetim üye sayısı 9'a düşürüldü. BAL 5’nci Grup’ta 2022-2023 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapan ve ilk 8 hafta liderlik koltuğunun müdavimi gibi bir tablo sergileyen Kozlu Belediye spor ilerleyen haftalarda inişli-çıkışlı grafik çizerek ligi 45 puanla 4’üncü sırada tamamladı. Yeni sezonda fazla para harcamadan özüne dönmeyi ve alt yapısından yetiştirdiği futbolcuların yanı sıra yeni sezonda kadrosuna Kozlu ve Zonguldak çocuklarını dâhil ederek, yoluna devam etmeyi hedefleyen Kozlu Belediye sporda bu ana fikir olağan üstü kongre kararı alınmasında etkili oldu. Yönetimin geçtiğimiz haftalarda olağanüstü kongre kararı almasının ardından 25 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirdiği kongrede 15 kişi olan yönetim kurulu üye sayısı 9’a düşürüldü. Kongre sonrası Ali Bektaş başkanlığında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Deniz Yayalar, Sadık Şirin, Engin Kızılkan, Mustafa Sarıkaş, Muhammet Özdemir, Şendoğan Erinç, Atanur Öner, Şaban Kubalas.
Bal Ligi Temsilcimiz Kozlu Belediye spor Kulübü geçtiğimiz hafta olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi.

Bal Ligi Temsilcimiz Kozlu Belediye spor Kulübü geçtiğimiz hafta olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi.

 

Kongre’de alınan kararlara göre 15 kişi olan yönetim üye sayısı 9'a düşürüldü.

BAL 5’nci Grup’ta 2022-2023 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapan ve ilk 8 hafta liderlik koltuğunun müdavimi gibi bir tablo sergileyen Kozlu Belediye spor ilerleyen haftalarda inişli-çıkışlı grafik çizerek ligi 45 puanla 4’üncü sırada tamamladı.

Yeni sezonda fazla para harcamadan özüne dönmeyi ve alt yapısından yetiştirdiği futbolcuların yanı sıra yeni sezonda kadrosuna Kozlu ve Zonguldak çocuklarını dâhil ederek, yoluna devam etmeyi hedefleyen Kozlu Belediye sporda bu ana fikir olağan üstü kongre kararı alınmasında etkili oldu.

Yönetimin geçtiğimiz haftalarda olağanüstü kongre kararı almasının ardından 25 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirdiği kongrede 15 kişi olan yönetim kurulu üye sayısı 9’a düşürüldü.

Kongre sonrası Ali Bektaş başkanlığında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Deniz Yayalar, Sadık Şirin, Engin Kızılkan, Mustafa Sarıkaş, Muhammet Özdemir, Şendoğan Erinç, Atanur Öner, Şaban Kubalas.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.