Sitenin sağında bir giydirme reklam

ORTADA KUYU VAR YANDAN GEÇ!

Gündem 02.11.2016 - 23:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3213+ kez okundu.
 

ORTADA KUYU VAR YANDAN GEÇ!

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye sınırları içerisindeki ana yollardaki derin çukurlar ve kasisler araç sürücülerini canından bezdirdi.
Daha kar yağmamasına rağmen, eşitli sebeplerle oluşan çukurların kapatılmaması trafik güvenliği yönünden de tehlikeler oluştururken birçok aracın jant ve çeşitli aksamlarının zarar görmesine sebep oluyor.Kozlu Belediyesini arayarak yollardaki çukurların onarılmasını talep eden araç sürücüleri karşılarında ya muhatap bulamadıklarını yada bilgimiz var yapılacak denilerek, baştan savuşturulduklarını dile getirerek tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler;Daha kış bastırmadan yollarda derin çukurlar oluşmuş durumda. Belediye kulağının üstüne yatıyor. Bu yüzden tamirhane kapılarında kaldık. Birde kar düşerse o zaman ne olacak? Belediye incik boncuğa günde üzerinden yüz tane bile aracın geçmediği köprüye milyonlar harcayıp yandaş müteahhitleri ve taşeronları zengin etmenin peşinde. Vatandaşı düşünen yok. Üstelik bir de iktidarın Belediyesi olacak! Ama seçime çok zaman kalmadı. Kuvvetle muhtemel önümüzde erken bir yerel seçim olacak ve vatandaşı insan yerine koymayan bu zihniyet sandıkta cevabını alacak. Tabi yeniden aday olabilirse!
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye sınırları içerisindeki ana yollardaki derin çukurlar ve kasisler araç sürücülerini canından bezdirdi.



Daha kar yağmamasına rağmen, eşitli sebeplerle oluşan çukurların kapatılmaması trafik güvenliği yönünden de tehlikeler oluştururken birçok aracın jant ve çeşitli aksamlarının zarar görmesine sebep oluyor.
Kozlu Belediyesini arayarak yollardaki çukurların onarılmasını talep eden araç sürücüleri karşılarında ya muhatap bulamadıklarını yada bilgimiz var yapılacak denilerek, baştan savuşturulduklarını dile getirerek tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler;
Daha kış bastırmadan yollarda derin çukurlar oluşmuş durumda. Belediye kulağının üstüne yatıyor. Bu yüzden tamirhane kapılarında kaldık. Birde kar düşerse o zaman ne olacak? Belediye incik boncuğa günde üzerinden yüz tane bile aracın geçmediği köprüye milyonlar harcayıp yandaş müteahhitleri ve taşeronları zengin etmenin peşinde. Vatandaşı düşünen yok. Üstelik bir de iktidarın Belediyesi olacak! Ama seçime çok zaman kalmadı. Kuvvetle muhtemel önümüzde erken bir yerel seçim olacak ve vatandaşı insan yerine koymayan bu zihniyet sandıkta cevabını alacak. Tabi yeniden aday olabilirse!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.