Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖZBAKIR’DA DUR DURAK YOK

Siyaset 28.05.2015 - 20:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7998+ kez okundu.
 

ÖZBAKIR’DA DUR DURAK YOK

7 Haziran Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala AK Parti seçim çalışmalarını hızlandırdı.
AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır 27 Mayıs Çarşamba günü şehir merkezinde bulunan iş merkezlerinde faaliyette bulunan esnaflardan destek istedi. AK Parti Samsun Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Ahmet Yeni, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililerin de eşlik ettiği Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, Uzun Çarşı, Demirci Çarşısı ve Birlik İşhanı’ndaki esnafları gezerek sohbet etti.  Hüseyin Özbakır, gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirterek, Zonguldak’ın sorunlarını çözeceklerini söyledi. Özbakır; “İki aydan beri seçim gezilerine devam ediyoruz. Bugün şehir merkezindeyiz, esnaflarımızı dolaşıyoruz. Bizim tüm adaylarımız paylaşarak ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bizim amacımız Zonguldak’a hizmet etmek. Birlikte, karşılıklı dayanışma içerisinde Zonguldak için hizmet yapacağımıza inanıyorum. Tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Her şey Zonguldak için” dedi.
7 Haziran Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala AK Parti seçim çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır 27 Mayıs Çarşamba günü şehir merkezinde bulunan iş merkezlerinde faaliyette bulunan esnaflardan destek istedi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Ahmet Yeni, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililerin de eşlik ettiği Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, Uzun Çarşı, Demirci Çarşısı ve Birlik İşhanı’ndaki esnafları gezerek sohbet etti. 

Hüseyin Özbakır, gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirterek, Zonguldak’ın sorunlarını çözeceklerini söyledi. Özbakır; “İki aydan beri seçim gezilerine devam ediyoruz. Bugün şehir merkezindeyiz, esnaflarımızı dolaşıyoruz. Bizim tüm adaylarımız paylaşarak ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bizim amacımız Zonguldak’a hizmet etmek. Birlikte, karşılıklı dayanışma içerisinde Zonguldak için hizmet yapacağımıza inanıyorum. Tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Her şey Zonguldak için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.