Sitenin sağında bir giydirme reklam

SİYASET ÜSTÜ BULUŞMA!

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.11.2023 - 23:20, Güncelleme: 23.11.2023 - 23:20 1400+ kez okundu.
 

SİYASET ÜSTÜ BULUŞMA!

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Partili Zonguldak, Kozlu ve Kilimli Belediye Başkanlarını da yanına alarak, sağanak yağış ve fırtınadan en çok etkilenen Ereğli ve Alaplı ilçelerine giderek, Halil Posbıyık ve Nuri Tekin ile kucaklaştı.
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Partili Zonguldak, Kozlu ve Kilimli Belediye Başkanlarını da yanına alarak, sağanak yağış ve fırtınadan en çok etkilenen Ereğli ve Alaplı ilçelerine giderek, Halil Posbıyık ve Nuri Tekin ile kucaklaştı. KDZ EREĞLİ’Yİ ZİYARET ETTİLER Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Partili Belediye Başkanları, Ömer Selim Alan, Ali Bektaş ve Kamil Altun'u da yanına alarak sağanak yağış ve fırtınadan en çok etkilenen Ereğli ve Alaplı ilçelerine giderek, CHP'li belediye başkanları Halil Posbıyık ve Nuri Tekin ile kucaklaştı.  İlk olarak ziyaretlerini Ereğli'de gerçekleştiren Mustafa Çağlayan konu ilgili açıklama yaparak; "Kdz. Ereğli İlçemizde büyük hasara neden olan fırtına ve aşırı yağışların meydana getirdiği olumsuzlukları yerinde inceledik.  Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Sn. Halil Posbıyık ve fırtına ve su baskınları nedeniyle iş yerleri zarar gören esnafımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." dedi ALAPLI’YI ZİYARET ETTİLER Ereğli ziyaretinden sonra  Alaplı'ya geçerek Nuri Tekin ile de görüşmeler yapan Çağlayan; "Alaplı İlçemizde hasara neden olan fırtına ve aşırı yağışların meydana getirdiği olumsuzlukları yerinde inceledik. Alaplı Belediye Başkanı Sn. Nuri Tekin ve fırtına ve su baskınları nedeniyle iş yerleri zarar gören esnafımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun. Afet zamanlarında birlik beraberlik ve dayanışma, yaraların sarılmasında büyük önem arz eder. Zonguldak Belediye Başkanımız Sn.Dr Ömer Selim, Kozlu belediye başkanımız Sn.Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanımız Sn.Kamil Altun ile birlikte Alaplımız için neler yapabilirizi konuştuk."
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Partili Zonguldak, Kozlu ve Kilimli Belediye Başkanlarını da yanına alarak, sağanak yağış ve fırtınadan en çok etkilenen Ereğli ve Alaplı ilçelerine giderek, Halil Posbıyık ve Nuri Tekin ile kucaklaştı.

href="http://www.batikaradenizhaber.com/ara?q=Ak Parti " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Partili Zonguldak, Kozlu ve Kilimli Belediye Başkanlarını da yanına alarak, sağanak yağış ve fırtınadan en çok etkilenen Ereğli ve Alaplı ilçelerine giderek, Halil Posbıyık ve Nuri Tekin ile kucaklaştı.
/> KDZ EREĞLİ’Yİ ZİYARET ETTİLER
/> href="http://www.batikaradenizhaber.com/ara?q=Ak Parti " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Partili Belediye Başkanları, Ömer Selim Alan, Ali Bektaş ve Kamil Altun'u da yanına alarak sağanak yağış ve fırtınadan en çok etkilenen Ereğli ve Alaplı ilçelerine giderek, CHP'li belediye başkanları Halil Posbıyık ve Nuri Tekin ile kucaklaştı. 

İlk olarak ziyaretlerini Ereğli'de gerçekleştiren href="http://www.batikaradenizhaber.com/ara?q=Mustafa Çağlayan " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Mustafa Çağlayan konu ilgili açıklama yaparak; "Kdz. Ereğli İlçemizde büyük hasara neden olan fırtına ve aşırı yağışların meydana getirdiği olumsuzlukları yerinde inceledik.  Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Sn. Halil Posbıyık ve fırtına ve su baskınları nedeniyle yerleri zarar gören esnafımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." dedi

ALAPLI’YI ZİYARET ETTİLER

Ereğli ziyaretinden sonra  Alaplı'ya geçerek Nuri Tekin ile de görüşmeler yapan Çağlayan; " Alaplı İlçemizde hasara neden olan fırtına ve aşırı yağışların meydana getirdiği olumsuzlukları yerinde inceledik. Alaplı Belediye Başkanı Sn. Nuri Tekin ve fırtına ve su baskınları nedeniyle yerleri zarar gören esnafımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun. Afet zamanlarında birlik beraberlik ve dayanışma, yaraların sarılmasında büyük önem arz eder. Zonguldak Belediye Başkanımız Sn.Dr Ömer Selim, Kozlu belediye başkanımız Sn.Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanımız Sn.Kamil Altun ile birlikte Alaplımız için neler yapabilirizi konuştuk."

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.