Sitenin sağında bir giydirme reklam

100’ÜNCÜ YIL TENİS TURNUVASI KOZLU’DA İLGİ ODAĞI OLDU

Spor 26.10.2023 - 22:32, Güncelleme: 26.10.2023 - 22:51 4734+ kez okundu.
 

100’ÜNCÜ YIL TENİS TURNUVASI KOZLU’DA İLGİ ODAĞI OLDU

Kozlu Akademi Spor Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tenis turnuvası, Kozlu’da ilgi odağı oldu.
Kozlu Akademi Spor Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. yılına özel  tenis turnuvası, Kozlu’da ilgi odağı oldu. Veteranlar, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde yaklaşık iki hafta süren maçlar sporseverler tarafından ilgi ve beğeni ile takip edildi. Turnuvaya kulüp sporcuları büyük ilgi gösterdi. Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde Veteranlar, yıldızlar ve minikler kategorisinde ödüller sahiplerini buldu. Kozlu Akademi Spor Kulübü Tenis Antrenörleri Nurullah ve Yonca Güneyli, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı coşkusunu Ulus olarak yaşadığımız şu günlerde Cumhuriyet Bayramı öncesinde düzenlenen Kulüp içi turnuvaya destek veren Kulüp Başkanı Umut Uzunsel ve Kozlu Akademi Spor Kulübü üyelerine, sporcularına  teşekkür ettiklerini dile getirdiler.(BKH)
Kozlu Akademi Spor Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tenis turnuvası, Kozlu’da ilgi odağı oldu.

Kozlu Akademi Spor Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. yılına özel  tenis turnuvası, Kozlu’da ilgi odağı oldu.

Veteranlar, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde yaklaşık iki hafta süren maçlar sporseverler tarafından ilgi ve beğeni ile takip edildi. Turnuvaya kulüp sporcuları büyük ilgi gösterdi.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde Veteranlar, yıldızlar ve minikler kategorisinde ödüller sahiplerini buldu.

Kozlu Akademi Spor Kulübü Tenis Antrenörleri Nurullah ve Yonca Güneyli, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı coşkusunu Ulus olarak yaşadığımız şu günlerde Cumhuriyet Bayramı öncesinde düzenlenen Kulüp içi turnuvaya destek veren Kulüp Başkanı Umut Uzunsel ve Kozlu Akademi Spor Kulübü üyelerine, sporcularına  teşekkür ettiklerini dile getirdiler.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.