Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eren Enerji Yaz Okulu açıldı

Eğitim 05.07.2015 - 17:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7814+ kez okundu.
 

Eren Enerji Yaz Okulu açıldı

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi’nde Eren Enerji Yaz Okulu’nun açılışını 22 Haziran 2015 Pazartesi saat 10:00 da Kilimli Cumhuriyet Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.
Eren Enerji Yaz Okulu’nun açılışına Kilimli Kaymakamı Murat Kütük, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Eren Enerji Kurumsal İletişim Sorumlusu Fatma Oflu ile kursiyerler ve öğretmenler katıldı.Yaz Okulu’nda çocuklara; “Haziran-Temmuz” ve “Temmuz-Haziran” olmak üzere 2 dönem halinde Voleybol, Basketbol, Folklor, Müzik, Resim, İngilizce ve Yüzme dallarında kurslar verilecek.KİLİMLİ KAYMAKAM KÜTÜK: EREN ENERJİ’YE TEŞEKÜR EDİYORUMKilimli Kaymakamı Murat Kütük, “Eren Enerji Kilimli genelinin sosyal hayatında yer almaya devam ediyor. Biz böyle bir projeyle halkımızın karşısında çıkmaktan dolayı mutluyuz. Kendileri bize destek oldular. Eğitim, öğretim, eğlence her şeyi içinde barındıran bir yaz okulu yapıyoruz. Tatil deyince eski alışkanlıklarımız değiştireceğiz. Çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Eren firmasına, Eren Ailesine, çalışanlarına bu proje de yer aldıkları için teşekkür ediyoruz.” dedi.AYHAN YILMAZ: ORTAK BİR PROGRAM OLUŞTURDUKKilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz; Eren Enerji ile ortak yaz okulu projesini başlattık. “Eren Enerji yetkilileri sene başında bize bir yaz okulu yapma planlarını söylemişlerdi. Bizimde aslında ilçemizde müzikle, sporda, resimde yetenekti öğrencileri keşfetmek için değişik okullarda sınıflar oluşturma gibi bir düşüncemiz vardı. Ortak bir program oluşturduk. Cumhuriyet Ortaokulu’nda yaz Okulu Projesini başlatıyoruz. Eren Enerji yetkilileri burada da bir müzik sınıfı, bir resim sınıfı ve birde İngilizce sınıfı oluşturdular. Artı spor salonumuzda da eğitim vereceğimiz için orada de değişik ihtilaçlarımız vardı ve o ihtiyaçları da giderdiler. Toplamda 100 bin liranın üzerinde bir harcama yaptılar. Bu anlamda Eren Enerji ailesine teşekkür ediyorum.”FATMA OFLU: SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ DEVAM EDECEKEren Enerji kurumsal İletişim Sorumlusu Fatma Oflu; kurum olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu seferde çocuklar için yaz okulunu başlattıklarını belirterek şunları söyledi:“Eren Enerji olarak sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu seferde çocuklar için yaz okulunu başlattık. Yaz okulumuzda İngilizce, Resim, Müzik, Basketbol, Voleybol, halk oyunları ve Cuma günleri de tam gün olarak yüzme dersleri verilecek. Yaz okulumuz Haziran-Temmuz ve temmuz-ağustos olmak üzere 2 grup ve 2 ay sürecek. Haziran’da bugün başladık ve Ağustos’un sonuna kadar devam edecek. Toplamda 8 tane sınıfımız var. 4 bir grupta, 4’te bir grupta olmak üzere her çocuk 4 hafta yaz okulundan faydalanabilecek. Personelimizin çocukları ile Muslu ve Çatalağzı bölgelerinde ikamet edipte başvuruda bulunan tüm çocukları yaz okulumuza aldık”
Zonguldak’ın Kilimli İlçesi’nde Eren Enerji Yaz Okulu’nun açılışını 22 Haziran 2015 Pazartesi saat 10:00 da Kilimli Cumhuriyet Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.


Eren Enerji Yaz Okulu’nun açılışına Kilimli Kaymakamı Murat Kütük, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Eren Enerji Kurumsal İletişim Sorumlusu Fatma Oflu ile kursiyerler ve öğretmenler katıldı.
Yaz Okulu’nda çocuklara; “Haziran-Temmuz” ve “Temmuz-Haziran” olmak üzere 2 dönem halinde Voleybol, Basketbol, Folklor, Müzik, Resim, İngilizce ve Yüzme dallarında kurslar verilecek.
KİLİMLİ KAYMAKAM KÜTÜK: EREN ENERJİ’YE TEŞEKÜR EDİYORUM
Kilimli Kaymakamı Murat Kütük, “Eren Enerji Kilimli genelinin sosyal hayatında yer almaya devam ediyor. Biz böyle bir projeyle halkımızın karşısında çıkmaktan dolayı mutluyuz. Kendileri bize destek oldular. Eğitim, öğretim, eğlence her şeyi içinde barındıran bir yaz okulu yapıyoruz. Tatil deyince eski alışkanlıklarımız değiştireceğiz. Çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Eren firmasına, Eren Ailesine, çalışanlarına bu proje de yer aldıkları için teşekkür ediyoruz.” dedi.
AYHAN YILMAZ: ORTAK BİR PROGRAM OLUŞTURDUK
Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz; Eren Enerji ile ortak yaz okulu projesini başlattık. “Eren Enerji yetkilileri sene başında bize bir yaz okulu yapma planlarını söylemişlerdi. Bizimde aslında ilçemizde müzikle, sporda, resimde yetenekti öğrencileri keşfetmek için değişik okullarda sınıflar oluşturma gibi bir düşüncemiz vardı. Ortak bir program oluşturduk. Cumhuriyet Ortaokulu’nda yaz Okulu Projesini başlatıyoruz. Eren Enerji yetkilileri burada da bir müzik sınıfı, bir resim sınıfı ve birde İngilizce sınıfı oluşturdular. Artı spor salonumuzda da eğitim vereceğimiz için orada de değişik ihtilaçlarımız vardı ve o ihtiyaçları da giderdiler. Toplamda 100 bin liranın üzerinde bir harcama yaptılar. Bu anlamda Eren Enerji ailesine teşekkür ediyorum.”
FATMA OFLU: SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK
Eren Enerji kurumsal İletişim Sorumlusu Fatma Oflu; kurum olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu seferde çocuklar için yaz okulunu başlattıklarını belirterek şunları söyledi:
“Eren Enerji olarak sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu seferde çocuklar için yaz okulunu başlattık. Yaz okulumuzda İngilizce, Resim, Müzik, Basketbol, Voleybol, halk oyunları ve Cuma günleri de tam gün olarak yüzme dersleri verilecek. Yaz okulumuz Haziran-Temmuz ve temmuz-ağustos olmak üzere 2 grup ve 2 ay sürecek. Haziran’da bugün başladık ve Ağustos’un sonuna kadar devam edecek. Toplamda 8 tane sınıfımız var. 4 bir grupta, 4’te bir grupta olmak üzere her çocuk 4 hafta yaz okulundan faydalanabilecek. Personelimizin çocukları ile Muslu ve Çatalağzı bölgelerinde ikamet edipte başvuruda bulunan tüm çocukları yaz okulumuza aldık”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.