Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOLTUK MERAKLILARI

Kozlu 22.05.2015 - 19:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7357+ kez okundu.
 

KOLTUK MERAKLILARI

Kozlu'da Protokol sıralamasını hak getire.Koltuk meraklıları ön koltuklara kurukurken, protokolde yeri olanlar arka sıralarda kalıyor...
Zonguldak’ın Kozlu İlçesindeki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında bazı Kamu Görevlilerinin Koltuk ve Protokolde yer kapma davranışları, protokol kurallarını hiçe sayan etik olmayan, çirkin bazı tabloların ortaya çıkmasına sebep oldu.Kaymakamlık Protokol Listesinde 76’ıncı sırada bulunan Belediye Meclis Üyesi Kerim Yılmaz, 33’üncü sırada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ve 20’inci sırada bulunan AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, kendi protokol sıralarına riayet etmeyerek hemen Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı’nın yanına oturmaları sebebiyle, Protokolde Belediye Başkanından sonra gelen İlçe Emniyet Müdürü Serkan Şahin bir arka sırada oturmak zorunda kaldı.Durumu fark eden bir kamu görevlisi sonradan İlçe Emniyet Müdürü Serkan Şahin için ön sıraya bir koltuk ilave etse de, protokolde kendilerine ait olmayan sırada oturan Ahmet Özdemir, Kerim Yılmaz ve Mansur Gök pozisyonlarından herhangi bir taviz vermediler.Protokol Sıralamasında AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’den hemen sonra gelen Ana Muhalefet Partisi CHP Kozlu İlçe Başkanı Yaşar Yolcu ve MHP Kozlu İlçe Başkanı Sadettin Gören ise törenleri ayakta izlemek zorunda kaldılar.Yaşananlar duyarlı vatandaşların dikkatlerinden kaçmazken, protokolde kendilerinden çok üst sıradakileri yok sayarak en ön koltukta oturmayı marifet bilen kamu görevlilerinin davranışları, tek kelimeyle görgüsüzlük ve densizlik olarak nitelendirildi.
Kozlu'da Protokol sıralamasını hak getire.Koltuk meraklıları ön koltuklara kurukurken, protokolde yeri olanlar arka sıralarda kalıyor...

Zonguldak’ın Kozlu İlçesindeki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında bazı Kamu Görevlilerinin Koltuk ve Protokolde yer kapma davranışları, protokol kurallarını hiçe sayan etik olmayan, çirkin bazı tabloların ortaya çıkmasına sebep oldu.
Kaymakamlık Protokol Listesinde 76’ıncı sırada bulunan Belediye Meclis Üyesi Kerim Yılmaz, 33’üncü sırada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ve 20’inci sırada bulunan AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, kendi protokol sıralarına riayet etmeyerek hemen Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı’nın yanına oturmaları sebebiyle, Protokolde Belediye Başkanından sonra gelen İlçe Emniyet Müdürü Serkan Şahin bir arka sırada oturmak zorunda kaldı.
Durumu fark eden bir kamu görevlisi sonradan İlçe Emniyet Müdürü Serkan Şahin için ön sıraya bir koltuk ilave etse de, protokolde kendilerine ait olmayan sırada oturan Ahmet Özdemir, Kerim Yılmaz ve Mansur Gök pozisyonlarından herhangi bir taviz vermediler.
Protokol Sıralamasında AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’den hemen sonra gelen Ana Muhalefet Partisi CHP Kozlu İlçe Başkanı Yaşar Yolcu ve MHP Kozlu İlçe Başkanı Sadettin Gören ise törenleri ayakta izlemek zorunda kaldılar.
Yaşananlar duyarlı vatandaşların dikkatlerinden kaçmazken, protokolde kendilerinden çok üst sıradakileri yok sayarak en ön koltukta oturmayı marifet bilen kamu görevlilerinin davranışları, tek kelimeyle görgüsüzlük ve densizlik olarak nitelendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.