Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dedi-Kodu’cuuuuu!!!!!!!

Gündem 15.04.2016 - 23:17, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7611+ kez okundu.
 

Dedi-Kodu’cuuuuu!!!!!!!

Vatandaş duymuş, Burası rant merkezi,Üç kuruş ver bir yer al, üstüne 10 m2 bir büfe yap, zamanla büyütür, 10 m2’lik büfeni kısa zamanda milyonluk restaurant ya da kafeterya haline getirirsin demiş olacaklar ki;Adamcağız yanına gazeteci kimliği olan bir arkadaşını da alarak, Zonguldak’ın güzel sahilleri ve güzel sahillerindeki güzel kafeterya ve restaurant işletmeleriyle ünlü bir ilçesinin akçeli işlerden çok iyi anlayan Belediye Başkanı’nı ziyarete gitmiş.Mecalini arz etmiş…Yer istemiş kafeterya yapmayı düşündüğünü dile getirerek projelerini sunmuş muktedire.Ne cevap almış dersiniz.‘Hiç uğraşma,benim hazır bir yerim var. 2 Milyon ver sana satayım’ demiş Başkan efendi…Rant beklentisi ile kafeterya arsası isteyen vatandaş bakmış ki karşısında kendisinden daha büyük rantçı var, arkasına bile bakmadan çıkmış rantçı başkanın belediyesinden…Ve giderken; ‘Başkana bak ! Ne cesaret ama…Kimin malını kime satıyorsun eyy Gafil?Nerde kazandın 2 Milyonluk kafeteryayı?Sen 2 Milyonu 2 Bin TL’mi sanıyorsun da bu kadar rahatlıkla istiyorsun?’ şeklinde homurdanıyormuş….

Vatandaş duymuş,
Burası rant merkezi,
Üç kuruş ver bir yer al, üstüne 10 m2 bir büfe yap, zamanla büyütür, 10 m2’lik büfeni kısa zamanda milyonluk restaurant ya da kafeterya haline getirirsin demiş olacaklar ki;
Adamcağız yanına gazeteci kimliği olan bir arkadaşını da alarak, Zonguldak’ın güzel sahilleri ve güzel sahillerindeki güzel kafeterya ve restaurant işletmeleriyle ünlü bir ilçesinin akçeli işlerden çok iyi anlayan Belediye Başkanı’nı ziyarete gitmiş.
Mecalini arz etmiş…
Yer istemiş kafeterya yapmayı düşündüğünü dile getirerek projelerini sunmuş muktedire.
Ne cevap almış dersiniz.
‘Hiç uğraşma,benim hazır bir yerim var. 2 Milyon ver sana satayım’ demiş Başkan efendi…
Rant beklentisi ile kafeterya arsası isteyen vatandaş bakmış ki karşısında kendisinden daha büyük rantçı var, arkasına bile bakmadan çıkmış rantçı başkanın belediyesinden…
Ve giderken; ‘Başkana bak ! Ne cesaret ama…
Kimin malını kime satıyorsun eyy Gafil?
Nerde kazandın 2 Milyonluk kafeteryayı?
Sen 2 Milyonu 2 Bin TL’mi sanıyorsun da bu kadar rahatlıkla istiyorsun?’ şeklinde homurdanıyormuş….

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.