Sitenin sağında bir giydirme reklam

YILDIZLAR MASADA ZONGULDAK’IN GURURU OLDU

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.06.2023 - 22:42, Güncelleme: 22.06.2023 - 22:47 9857+ kez okundu.
 

YILDIZLAR MASADA ZONGULDAK’IN GURURU OLDU

Kastamonu’da gerçekleştirilen Kız ve Erkek Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Birinciliği müsabakalarında Zonguldak Masa Tenisi Yıldızlar Karması takımı, hem kızlarda hem de erkelerde turnuvayı 4. sırada tamamlayarak yarı finallere yükseldi
Kastamonu’da gerçekleştirilen  Kız ve Erkek Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Birinciliği müsabakalarında Zonguldak Masa Tenisi Yıldızlar Karması takımı, hem kızlarda hem de erkelerde turnuvayı  4. sırada tamamlayarak yarı finallere yükseldi 17-19 Haziran 2023 tarihleri arasında  Kastamonu’da gerçekleştirilen  Kız ve Erkek Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Birinciliği müsabakaları sona erdi. Kastamonu Atatürk spor salonunda gerçekleştirilen ve kıran kırana geçen müsabakalar sonunda Zonguldak Masa Tenisi Yıldızlar Karması takımı hem kızlarda hemde erkelerde turnuvayı  4. sırada tamamlayarak yarı finallere yükseldi.   Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Birinciliği müsabakalarında hem kızlarda hemde erkelerde turnuvayı 4. tamamlayarak yarı finale yükselen Zonguldak Masa Tenisi Yıldızlar Karması takımını kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: “17-19 Haziran 2023 tarihlerinde Kastamonu ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Grup yarışmalarında kız ve erkek takımlarımız 4.olarak yarı finallere katılmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”  
Kastamonu’da gerçekleştirilen Kız ve Erkek Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Birinciliği müsabakalarında Zonguldak Masa Tenisi Yıldızlar Karması takımı, hem kızlarda hem de erkelerde turnuvayı 4. sırada tamamlayarak yarı finallere yükseldi

Kastamonu’da gerçekleştirilen  Kız ve Erkek Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Birinciliği müsabakalarında Zonguldak Masa Tenisi Yıldızlar Karması takımı, hem kızlarda hem de erkelerde turnuvayı  4. sırada tamamlayarak yarı finallere yükseldi
17-19 Haziran 2023 tarihleri arasında  Kastamonu’da gerçekleştirilen  Kız ve Erkek Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Birinciliği müsabakaları sona erdi.
Kastamonu Atatürk spor salonunda gerçekleştirilen ve kıran kırana geçen müsabakalar sonunda Zonguldak Masa Tenisi Yıldızlar Karması takımı hem kızlarda hemde erkelerde turnuvayı  4. sırada tamamlayarak yarı finallere yükseldi.  


Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Birinciliği müsabakalarında hem kızlarda hemde erkelerde turnuvayı 4. tamamlayarak yarı finale yükselen Zonguldak Masa Tenisi Yıldızlar Karması takımını kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: “17-19 Haziran 2023 tarihlerinde Kastamonu ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Grup yarışmalarında kız ve erkek takımlarımız 4.olarak yarı finallere katılmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.