Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

HANİ ÇELİKELLİ OLMAK BİR AYRICALIKTI !

28 Mayıs Cumartesi günü M.Çelikel Lisesinin 78. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Valilik önünde Atatürk anıtına çelenk koyularak halk oyunları gerçekleştirildi. 1966 mezunlarının 50.Yıl,1986 mezunlarının da 30 .yıl plaketlerinin verileceği 78.yılda törenler geçen yıllara nazaran çok sönük başladı.Önceki yıllarda Kargo alanında toplandıktan sonra Valilik önüne kadar yürüyüş gerçekleştirilirdi.Hemen hemen şehir dışından ve şehir içinden bir çok Çelikelli de katılırdı.Bu yıl maalesef böyle olmadı.1966 mezunları ile 1986 mezunlarından da az bir katılım oldu. Düşünebiliyor musunuz Okul Müdürü dahi Valilik önündeki törende yoktu. Ben hem bir Çelikelli olarak hem de gazeteci olarak koştura koştura gittim .Lakin hayal kırıklığına uğrarken bir yandan da üzüldüm.Kendi dönemimden tek bir arkadaşımı göremedim. Hani lafa gelince "ÇELİKELLİ OLMAK BİR AYRICALIK" idi.O halde o ayrıcalığı hissettirmek,yaşatmak gerekmez miydi.Sözüm size ÇELİKELLİLER.Hele hele de Zonguldak'ta yaşayan Çelikellilere.Bu kadar mı duyarlısınız? Hal böyle olunca 29 Mayısta okulda gerçekleştirilecek olan Plaket Töreni ve Pilav etkinliğine de katılmak içimden gelmedi.Bir daha hayal kırıklığı ve üzüntü yaşamamak adına.
Ekleme Tarihi: 01 Haziran 2016 - Çarşamba

HANİ ÇELİKELLİ OLMAK BİR AYRICALIKTI !

28 Mayıs Cumartesi günü M.Çelikel Lisesinin 78. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Valilik önünde Atatürk anıtına çelenk koyularak halk oyunları gerçekleştirildi.

1966 mezunlarının 50.Yıl,1986 mezunlarının da 30 .yıl plaketlerinin verileceği 78.yılda törenler geçen yıllara nazaran çok sönük başladı.Önceki yıllarda Kargo alanında toplandıktan sonra Valilik önüne kadar yürüyüş gerçekleştirilirdi.Hemen hemen şehir dışından ve şehir içinden bir çok Çelikelli de katılırdı.Bu yıl maalesef böyle olmadı.1966 mezunları ile 1986 mezunlarından da az bir katılım oldu.

Düşünebiliyor musunuz Okul Müdürü dahi Valilik önündeki törende yoktu.

Ben hem bir Çelikelli olarak hem de gazeteci olarak koştura koştura gittim .Lakin hayal kırıklığına uğrarken bir yandan da üzüldüm.Kendi dönemimden tek bir arkadaşımı göremedim.

Hani lafa gelince "ÇELİKELLİ OLMAK BİR AYRICALIK" idi.O halde o ayrıcalığı hissettirmek,yaşatmak gerekmez miydi.Sözüm size ÇELİKELLİLER.Hele hele de Zonguldak'ta yaşayan Çelikellilere.Bu kadar mı duyarlısınız?

Hal böyle olunca 29 Mayısta okulda gerçekleştirilecek olan Plaket Töreni ve Pilav etkinliğine de katılmak içimden gelmedi.Bir daha hayal kırıklığı ve üzüntü yaşamamak adına.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.