Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

O BUNU HEP YAPIYOR !

Kozlu İlçemizde gerçekleşen iş yeri açılışlarına,toplantılara adetten olduğu üzere Belediye Başkanı ve diğer yöneticiler  davet edilirler ve kurdeleyi kesme şerefini de Belediye Başkanına verirler. Malum olduğu üzere Makam sahiplerinin bir sekretaryası olur ve günlük programları o zat-ı muhteremlere bildirir.Yani makam sahipleri programlı hareket etmek zorundadırlar.Söz verdikleri yerlere zamanında gitmek zorundadırlar. 11.10.2016 Salı günü Kozlu’muzda yine bir işyerinin açılış töreni var.Açılış,kurdeleyi kesme saati 14.00 olarak tesbit edilmiş.Tüm Belediye meclis üyeleri,Müftü ve personeli,muhalefet partisi başkanı ve teşkilatı,vatandaşlar saat 13.30 itibariyle açılışı yapılacak mekanın önünde bekleşiyorlar.Saat 14.00’de açılışın yapılması beklenirken Başkan zatt-ı muhtereminin gelmesi bekleniyor.Arada mırıldanmalar oluyor ;”Bu kadar da olmaz ki,herkesin işi gücü var,insanlar bu kadar da koyun yerine konmaz ki.”gibi.Zat-ı muhteremin yüzüne söyleyemeyecekleri sözler mırıldanmalarla dudaklardan dökülüyor.Zira muktedir Kozlu’da bir korku imparatorluğu oluşturmuş.Belediyeyeye işimiz düşerse ne yaparız.Kesinlikle haklı işlerimiz dahi görülmez,korkusuyla kimsenin açık açık fikirlerini muktedire söylemeye kortukları sözler... Nerde kaldı Başkan ?mırıldanmaları,Şoförü almaya gitti yanıtları. Tam 30 dakika ,saat 14.30’da geldi muktedir sırıta sırıta.Hiç mi utanma olmaz insanda.İnsan bir özür diler beklettiği için.Ama nerede o olgunluk,insanlık. Beyefendi sanırsınız ki assolist.Tüm personelle gelse kimse farketmeyecek.Ama herkes toplanmışken gelmesi farkedilmesini sağlıyor.Bu tip insanlar kendilerini farkettirmek için hep bu taktiği kullanırlar.Zira onlara göre onlar Ç.Ö.K.dir. Bir atasözü vardır;”Zaman en büyük ilaçtır.”diye Zaman hızla gelip geçiyor.Bakalım senin Ç.Ö.K.liğin görevin bittiğinde ne halde olacak. Bekleyip göreceğiz.  
Ekleme Tarihi: 13 Ekim 2016 - Perşembe

O BUNU HEP YAPIYOR !

Kozlu İlçemizde gerçekleşen iş yeri açılışlarına,toplantılara adetten olduğu üzere Belediye Başkanı ve diğer yöneticiler  davet edilirler ve kurdeleyi kesme şerefini de Belediye Başkanına verirler.

Malum olduğu üzere Makam sahiplerinin bir sekretaryası olur ve günlük programları o zat-ı muhteremlere bildirir.Yani makam sahipleri programlı hareket etmek zorundadırlar.Söz verdikleri yerlere zamanında gitmek zorundadırlar.

11.10.2016 Salı günü Kozlu’muzda yine bir işyerinin açılış töreni var.Açılış,kurdeleyi kesme saati 14.00 olarak tesbit edilmiş.Tüm Belediye meclis üyeleri,Müftü ve personeli,muhalefet partisi başkanı ve teşkilatı,vatandaşlar saat 13.30 itibariyle açılışı yapılacak mekanın önünde bekleşiyorlar.Saat 14.00’de açılışın yapılması beklenirken Başkan zatt-ı muhtereminin gelmesi bekleniyor.Arada mırıldanmalar oluyor ;”Bu kadar da olmaz ki,herkesin işi gücü var,insanlar bu kadar da koyun yerine konmaz ki.”gibi.Zat-ı muhteremin yüzüne söyleyemeyecekleri sözler mırıldanmalarla dudaklardan dökülüyor.Zira muktedir Kozlu’da bir korku imparatorluğu oluşturmuş.Belediyeyeye işimiz düşerse ne yaparız.Kesinlikle haklı işlerimiz dahi görülmez,korkusuyla kimsenin açık açık fikirlerini muktedire söylemeye kortukları sözler... Nerde kaldı Başkan ?mırıldanmaları,Şoförü almaya gitti yanıtları.

Tam 30 dakika ,saat 14.30’da geldi muktedir sırıta sırıta.Hiç mi utanma olmaz insanda.İnsan bir özür diler beklettiği için.Ama nerede o olgunluk,insanlık.

Beyefendi sanırsınız ki assolist.Tüm personelle gelse kimse farketmeyecek.Ama herkes toplanmışken gelmesi farkedilmesini sağlıyor.Bu tip insanlar kendilerini farkettirmek için hep bu taktiği kullanırlar.Zira onlara göre onlar Ç.Ö.K.dir.

Bir atasözü vardır;”Zaman en büyük ilaçtır.”diye

Zaman hızla gelip geçiyor.Bakalım senin Ç.Ö.K.liğin görevin bittiğinde ne halde olacak.

Bekleyip göreceğiz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.