Sitenin sağında bir giydirme reklam

MOMENTUM FLEX YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

Spor 28.09.2023 - 09:19, Güncelleme: 28.09.2023 - 09:26 6670+ kez okundu.
 

MOMENTUM FLEX YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

Zonguldak’ın sevilen Masa Tenisi Antrenörlerinden Baki Abasız’ın kızı Betül Rabia Abasız Zonguldak’a çok saygın bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.
Zonguldak’ın sevilen Masa Tenisi Antrenörlerinden Baki Abasız’ın kızı Betül Rabia Abasız Zonguldak’a çok saygın bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Zonguldak Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Yüksel’in açılış kurdelesini kestiği saygın tesisin açılışında genç spor tesisi işletmecisi Betül Rabia Abasız’ı Zonguldak Masa Tenisi Kulübü sporcuları, spor camiasından arkadaşları ve yakınları yalnız bırakmadı. İl Müdürü Yüksel açılış kurdelesini kestikten sonra tesisi gezerek Abasız’dan bilgiler aldı. Hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu. Kendisi de başarılı bir sporcu olan Betül Rabia Abasız’ın,  Bahçelievler mahallesi Yıldız sokak, Ihlamur evler sitesi no:37 adresinde açtığı Momentum Yaşam Merkezi’nde çocuklar için jimnastik, hareket eğitimi, çocuk oyun grupları ve ebeveyn-çocuk atölyesi dersleri başlıyor. Betül Rabia Abasız idaresindeki Momentum Flex Yaşam Merkezinin başarılı eğitmen kadrosu, her çocuğun aile bireyleri ve sosyal yaşamında iletişimi konusunda önemli olduğuna emin olduklarını ifade ettikleri bu branşlar konusunda çok hassas olduklarını ve özgüvenli, sağlıklı bireyler yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiriyorlar. Ayrıca sportif faaliyetlerin yetişkinler için sağlık ve huzur kısmını unutulmadığı Momentum Flex Yaşam Merkezinde Reformer, mat pilates, yoga, kadın dövüş sanatları gibi birçok seçenek mevcut.(BKH)
Zonguldak’ın sevilen Masa Tenisi Antrenörlerinden Baki Abasız’ın kızı Betül Rabia Abasız Zonguldak’a çok saygın bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Zonguldak’ın sevilen Masa Tenisi Antrenörlerinden Baki Abasız’ın kızı Betül Rabia Abasız Zonguldak’a çok saygın bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Zonguldak Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Yüksel’in açılış kurdelesini kestiği saygın tesisin açılışında genç spor tesisi işletmecisi Betül Rabia Abasız’ı Zonguldak Masa Tenisi Kulübü sporcuları, spor camiasından arkadaşları ve yakınları yalnız bırakmadı. İl Müdürü Yüksel açılış kurdelesini kestikten sonra tesisi gezerek Abasız’dan bilgiler aldı. Hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu.

Kendisi de başarılı bir sporcu olan Betül Rabia Abasız’ın,  Bahçelievler mahallesi Yıldız sokak, Ihlamur evler sitesi no:37 adresinde açtığı Momentum Yaşam Merkezi’nde çocuklar için jimnastik, hareket eğitimi, çocuk oyun grupları ve ebeveyn-çocuk atölyesi dersleri başlıyor. Betül Rabia Abasız idaresindeki Momentum Flex Yaşam Merkezinin başarılı eğitmen kadrosu, her çocuğun aile bireyleri ve sosyal yaşamında iletişimi konusunda önemli olduğuna emin olduklarını ifade ettikleri bu branşlar konusunda çok hassas olduklarını ve özgüvenli, sağlıklı bireyler yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiriyorlar.

Ayrıca sportif faaliyetlerin yetişkinler için sağlık ve huzur kısmını unutulmadığı Momentum Flex Yaşam Merkezinde Reformer, mat pilates, yoga, kadın dövüş sanatları gibi birçok seçenek mevcut.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.