Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZOMTESK GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Spor 26.10.2022 - 10:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 5169+ kez okundu.
 

ZOMTESK GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Zonguldak Masa Tenisi Kulübü Veteran Derneği kongre sonrası ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.
Zonguldak Masa Tenisi Kulübü Veteran Derneği kongre sonrası ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı. Zonguldak’ta Masa Tenisi Sporunun gelişimi ve Veteranların sporcular yetiştirmek amacı ile faaliyetlerini sürdüren Zonguldak Masa Tenisi Kulübü Veteran Derneği geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen kongre sonrası Dernek Başkanı Alemdar Berberoğlu öncülüğünde toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Yapılan görev dağılımına göre; Alemdar Berberoğlu (Başkan), Sevda Sakallı (Başkan Yardımcsı), Hilal Yamak (Sekreter), M.Salih Çeter (Sayman), Tansel Kardeş (Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü), Burçin Aygün(Teknik Koordinatör), Fırat Tunçol(Proje ve Organizasyon Koordinatörü) olarak belirlendi. Dernek Başkanı Alemdar Berberoğlu toplantı sonrası yaptığı açıklamada, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Dernek olarak Zonguldak’ta masa tenisi sporunun başarısı ve veteranlar tarafından daha fazla ilgi görmesi için çalışacaklarını ve bu sayede elde edilen başarı ile Zonguldak’ın tanıtımına ve sesinin duyulmasına katkı sağlama amacı ile dernek olarak mücadelelerinin devam edeceğini dile getirerek katkı ve destek veren herkese teşekkür ettiğini ifade etti.(BKH)
Zonguldak Masa Tenisi Kulübü Veteran Derneği kongre sonrası ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

Zonguldak Masa Tenisi Kulübü Veteran Derneği kongre sonrası ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

Zonguldak’ta Masa Tenisi Sporunun gelişimi ve Veteranların sporcular yetiştirmek amacı ile faaliyetlerini sürdüren Zonguldak Masa Tenisi Kulübü Veteran Derneği geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen kongre sonrası Dernek Başkanı Alemdar Berberoğlu öncülüğünde toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi.

Yapılan görev dağılımına göre;

Alemdar Berberoğlu (Başkan), Sevda Sakallı (Başkan Yardımcsı), Hilal Yamak (Sekreter), M.Salih Çeter (Sayman), Tansel Kardeş (Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü), Burçin Aygün(Teknik Koordinatör), Fırat Tunçol(Proje ve Organizasyon Koordinatörü) olarak belirlendi.

Dernek Başkanı Alemdar Berberoğlu toplantı sonrası yaptığı açıklamada, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Dernek olarak Zonguldak’ta masa tenisi sporunun başarısı ve veteranlar tarafından daha fazla ilgi görmesi için çalışacaklarını ve bu sayede elde edilen başarı ile Zonguldak’ın tanıtımına ve sesinin duyulmasına katkı sağlama amacı ile dernek olarak mücadelelerinin devam edeceğini dile getirerek katkı ve destek veren herkese teşekkür ettiğini ifade etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.