Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

HANİ ARAÇLAR HİBE İDİ?

Ertan kankası olan yardımcısını da alıp, Belediyeye hibe itfaiye kamyonu alacağım diye ALAMANYA’ya gitti. Hemi de merdiveni uzun İtfaiye kamyonu! E tabi merdiven ne kadar uzun olursa arkadaşlar o kadar çok kat verecekler… Almanya’da 15 gün belediyenin kesesinden yediler, içtiler, gezdiler. Facebook’ta ‘Çalışıyoruz, boş gezmiyoruz’ diye itfaiye kamyonlarını incelerkenki resimlerini paylaştılar. Yağcılar, yandaşlar, beğendi ballandıra ballandıra yorumlar yazdılar, ‘Başkanımız İlçemiz için çalışıyor, Almanya’da temaslarda bulunuyor, kamyonları inceledi, merdiveni 30 mt vs.vs..’ Resimleri inceleyenler görünce gözlerine inanamadı, şok oldu! Hibe diye bahsettikleri, ballandıra ballandıra anlattıkları itfaiye kamyonları modeli geçmiş, Almanya’da kullanımdan kaldırılacak kamyonlar! Türkiye’de yedek parçalarının bulunabileceği dahi şüpheli. Hal böyle iken bir şeyden haberi olmayan, Ertan’ın iyi niyetli bir şeyler yapmak, hibe araç almak için 15 gün Alamanyalarda mücadele ettiğini zanneden Kozlululara Ertan’ın son manevrası ne oldu dersiniz? Hibe temin edileceği sanılan araçlarla ilgili belediye Meclisinin 7 Nisan’daki oturumuna bir oylanmak üzere bir gündem maddesi sundu! 7 Nisan’daki Kozlu Belediye Meclisinin 21’inci maddesinde meclise sunulan Ertan’ın talebi aynen şöyle yer alıyor; ‘Mevzuat hükümleri çerçevesinde yurt dışından bedelli veya hibe olarak itfaiye kurtarma aracı ve cenaze aracı alınması talebinin görüşülmesi’ Şimdi Ertan kamuoyuna şunları açıklamalı;  Almanya’nın modeli eski araçlarını bedelli mi alacak yoksa hibe olarak mı? Bedeli mukabili alınacaksa bu araçlara kaç Euro ya da TL ödenecek? Madem ücretli alınacak, hibe değildi Almanya’da Türker’le 15 gün neyin mücadelesini verdi? Neden böyle bir çalışma için Almanya’ya giderken yanında Türker’den başka kimseyi getirmedi? Ertan bunlara cevap verebilir mi? Her zamanki gibi tabiî ki hayır! Siz bunu hala iyi niyetli olarak bir şeyler yapmaya çalışıyor sanıyorsanız, İyi uykular Kozlum.
Ekleme Tarihi: 09 Nisan 2015 - Perşembe

HANİ ARAÇLAR HİBE İDİ?

Ertan kankası olan yardımcısını da alıp, Belediyeye hibe itfaiye kamyonu alacağım diye ALAMANYA’ya gitti.

Hemi de merdiveni uzun İtfaiye kamyonu!

E tabi merdiven ne kadar uzun olursa arkadaşlar o kadar çok kat verecekler…

Almanya’da 15 gün belediyenin kesesinden yediler, içtiler, gezdiler.

Facebook’ta ‘Çalışıyoruz, boş gezmiyoruz’ diye itfaiye kamyonlarını incelerkenki resimlerini paylaştılar.

Yağcılar, yandaşlar, beğendi ballandıra ballandıra yorumlar yazdılar, ‘Başkanımız İlçemiz için çalışıyor, Almanya’da temaslarda bulunuyor, kamyonları inceledi, merdiveni 30 mt vs.vs..’

Resimleri inceleyenler görünce gözlerine inanamadı, şok oldu!

Hibe diye bahsettikleri, ballandıra ballandıra anlattıkları itfaiye kamyonları modeli geçmiş, Almanya’da kullanımdan kaldırılacak kamyonlar!

Türkiye’de yedek parçalarının bulunabileceği dahi şüpheli.

Hal böyle iken bir şeyden haberi olmayan, Ertan’ın iyi niyetli bir şeyler yapmak, hibe araç almak için 15 gün Alamanyalarda mücadele ettiğini zanneden Kozlululara Ertan’ın son manevrası ne oldu dersiniz?

Hibe temin edileceği sanılan araçlarla ilgili belediye Meclisinin 7 Nisan’daki oturumuna bir oylanmak üzere bir gündem maddesi sundu!

7 Nisan’daki Kozlu Belediye Meclisinin 21’inci maddesinde meclise sunulan Ertan’ın talebi aynen şöyle yer alıyor;

‘Mevzuat hükümleri çerçevesinde yurt dışından bedelli veya hibe olarak itfaiye kurtarma aracı ve cenaze aracı alınması talebinin görüşülmesi’

Şimdi Ertan kamuoyuna şunları açıklamalı;

 Almanya’nın modeli eski araçlarını bedelli mi alacak yoksa hibe olarak mı?

Bedeli mukabili alınacaksa bu araçlara kaç Euro ya da TL ödenecek?

Madem ücretli alınacak, hibe değildi Almanya’da Türker’le 15 gün neyin mücadelesini verdi?

Neden böyle bir çalışma için Almanya’ya giderken yanında Türker’den başka kimseyi getirmedi?

Ertan bunlara cevap verebilir mi?

Her zamanki gibi tabiî ki hayır!

Siz bunu hala iyi niyetli olarak bir şeyler yapmaya çalışıyor sanıyorsanız,

İyi uykular Kozlum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.