Sitenin sağında bir giydirme reklam
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
Köşe Yazarı
D.Köksal KARDEŞ (Kardeşçe)
 

KOZLU’DA TRAFİK KURALLARINI TAKAN YOK !

İlçe olduk,ilçe olduk.İlçe olduk da ne oldu? Hala insanlarımız bırakın beldede yaşar gibi hareket etmeyi köydeymiş gibi davranıyorlar. Bilhassa Trafik konusunda! Gelişigüzel park etmeler,ters yön yola girmeler, gidiş geliş yolun bir tarafına park etmeler,hepsi had safhada. Bir önemli konuya daha değinmek istiyorum. Kozlu Belediyesi Halk Otobüsleri Durağı. Durağın girişinde “Taşıt Giremez”(Halk Otobüsleri Hariç) levhası bulunduğu halde her gün yüzlerce araç tam sürat durak içinden geçiyor. Yaralanmalı veya ölümlü bir kaza olduğunda mı tedbir alınacak? Daha yakın bir süre önce Zonguldak’tan Halk Otobüsü ile Kozlu’ya gelip durakta otobüsten indiğim sıra, durak içinde süratle gelen bir otomobilin önüne kaldım. Neyse ki durabildi.Otomobili kullananı uyardığımda ise araç içerisindeki gençlerden bir dayak yemediğimiz kaldı.Orada bir Mobese Kamerası mevcut.Aktif mi, değil mi bilemiyoruz. Kozlu İlçe Emniyet Müdürümüz, taşıt giremez levhasının bulunduğu Halk Otobüs Durağına giren taşıtlara kameradan tespit ile ceza uygulanması talimatını vermişti. Ancak değişen bir şey yok.Aynı tas,aynı hamam misali. Herhangi bir kaza olduğunda iş işten geçmiş olur. ”Biz demiştik,yazmıştık.”demek hiç de istemediğimiz bir şey. Sayın İlçe Emniyet Müdürümüzden bu konuda biraz daha hassasiyet bekliyoruz.
Ekleme Tarihi: 14 Ağustos 2014 - Perşembe

KOZLU’DA TRAFİK KURALLARINI TAKAN YOK !

İlçe olduk,ilçe olduk.İlçe olduk da ne oldu?

Hala insanlarımız bırakın beldede yaşar gibi hareket etmeyi köydeymiş gibi davranıyorlar.

Bilhassa Trafik konusunda!


Gelişigüzel park etmeler,ters yön yola girmeler, gidiş geliş yolun bir tarafına park etmeler,hepsi had safhada.


Bir önemli konuya daha değinmek istiyorum.


Kozlu Belediyesi Halk Otobüsleri Durağı.


Durağın girişinde “Taşıt Giremez”(Halk Otobüsleri Hariç) levhası bulunduğu halde her gün yüzlerce araç tam sürat durak içinden geçiyor. Yaralanmalı veya ölümlü bir kaza olduğunda mı tedbir alınacak?


Daha yakın bir süre önce Zonguldak’tan Halk Otobüsü ile Kozlu’ya gelip durakta otobüsten indiğim sıra, durak içinde süratle gelen bir otomobilin önüne kaldım.


Neyse ki durabildi.Otomobili kullananı uyardığımda ise araç içerisindeki gençlerden bir dayak yemediğimiz kaldı.
Orada bir Mobese Kamerası mevcut.Aktif mi, değil mi bilemiyoruz.


Kozlu İlçe Emniyet Müdürümüz, taşıt giremez levhasının bulunduğu Halk Otobüs Durağına giren taşıtlara kameradan tespit ile ceza uygulanması talimatını vermişti.


Ancak değişen bir şey yok.Aynı tas,aynı hamam misali.


Herhangi bir kaza olduğunda iş işten geçmiş olur.


”Biz demiştik,yazmıştık.”demek hiç de istemediğimiz bir şey.


Sayın İlçe Emniyet Müdürümüzden bu konuda biraz daha hassasiyet bekliyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.