Sitenin sağında bir giydirme reklam
Prof. Dr. Ufuk TÜTÜN (Sağlık Köşesi)
Köşe Yazarı
Prof. Dr. Ufuk TÜTÜN (Sağlık Köşesi)
 

UĞRUNA ÖLMEYE DEĞER Mİ?

Afrodizyaklar ve cinsel güç artırıcı ilaçlarla koroner by-pass lı veya stentli hastaların etkileşimi; Afrodizyak Yunan güzellik tanrıçası Afrodit kelimesinden köken alan bir Kelime olup aşk isteğini artıran madde ve yiyeceklere verilen isimdir. Günümüzde sertleşme sorununun tedavisinde kullanılan ilaçlar bu afrodizyak maddelerden farklıdır. Direk sertleşmeye etki etmektedir. Erkeğin Erken boşalması ise ayrı bir sorundur. İlişki sırasında 1 dakika altı istemsiz boşalma erken boşalmadır diye kabul edilir. Türkiye’de erken boşalma 20 - 50 civarında gerçekleştiği yayınlarda bellidir. Ortalama 3dk 7 Sn ile Avrupa’da oldukça geri sıralarda yer aldığı raporlanmıştır, yeterli sertleşmeme de bir o kadar çoktur. Ve evliliklerin temelini bozmaktadır. Bunun için kullanılan bir takım ilaçlar vardır. Ve şöyle bulunmuştur; ...tesadüfen tansiyon için üretilen bir ilacın deneklerinde dağıtımdaki takiplerinde tansiyonun yeteri kadar düşmemesi ile ilaçlar geri toplanmak istenmiş, Yaşlı erkekler geri vermek istememiş ve nedeni araştırılınca bunun başka bir işe yaradığı anlaşılmış, Ondan sonra dünyada en çok satan ilacı oldu İlaç azot içeren damar genişleten ilaçlarla kullanıldığında (dil altı göğüs ağrısı geçiren ilaç gibi) ölüme neden olduğu ortaya konmuştur. İktidarsızlık için kullanılan ilaç ile alındığında şu olay olur; Sertleşmeyi sağlayan ilaç penisde tüm damarları genişletip sertleşmeyi sağlarken diğer damarları kalp damarlarını da genişletir. Bu durumda kalp damarı darlığında ki kısım az genişlerken diğer sağlam damar daha çok genişler. Ve kan ı daha çok çalar. Böylece göğüs ağrısı olur yalancı kriz gibi. Çünkü dar damar a daha az kan gider. Bir de dilaltı ilaç alırsa bu genişlemeler sağlam damarda daha çok olur ve kalp krizi ile ölüme gider. Tavsiyemiz koroner kalp hastası bu ilaçları kullanmasından kaçınmalıdır. Afrodizyak ilaçların ters bir etkisine rastlanılmamıştır ama yine de koroner arter hastaları heyecan ve hareketten uzak kalmamalı ancak hekim kontrolü altında kullanmalıdır.
Ekleme Tarihi: 19 Mart 2021 - Cuma

UĞRUNA ÖLMEYE DEĞER Mİ?

Afrodizyaklar ve cinsel güç artırıcı ilaçlarla koroner by-pass lı veya stentli hastaların etkileşimi;

Afrodizyak Yunan güzellik tanrıçası Afrodit kelimesinden köken alan bir Kelime olup aşk isteğini artıran madde ve yiyeceklere verilen isimdir.

Günümüzde sertleşme sorununun tedavisinde kullanılan ilaçlar bu afrodizyak maddelerden farklıdır.

Direk sertleşmeye etki etmektedir.

Erkeğin Erken boşalması ise ayrı bir sorundur. İlişki sırasında 1 dakika altı istemsiz boşalma erken boşalmadır diye kabul edilir.

Türkiye’de erken boşalma 20 - 50 civarında gerçekleştiği yayınlarda bellidir. Ortalama 3dk 7 Sn ile Avrupa’da oldukça geri sıralarda yer aldığı raporlanmıştır, yeterli sertleşmeme de bir o kadar çoktur. Ve evliliklerin temelini bozmaktadır.

Bunun için kullanılan bir takım ilaçlar vardır.

Ve şöyle bulunmuştur;

...tesadüfen tansiyon için üretilen bir ilacın deneklerinde dağıtımdaki takiplerinde tansiyonun yeteri kadar düşmemesi ile ilaçlar geri toplanmak istenmiş,

Yaşlı erkekler geri vermek istememiş ve nedeni araştırılınca bunun başka bir işe yaradığı anlaşılmış,

Ondan sonra dünyada en çok satan ilacı oldu

İlaç azot içeren damar genişleten ilaçlarla kullanıldığında (dil altı göğüs ağrısı geçiren ilaç gibi) ölüme neden olduğu ortaya konmuştur.

İktidarsızlık için kullanılan ilaç ile alındığında şu olay olur;

Sertleşmeyi sağlayan ilaç penisde tüm damarları genişletip sertleşmeyi sağlarken diğer damarları kalp damarlarını da genişletir.

Bu durumda kalp damarı darlığında ki kısım az genişlerken diğer sağlam damar daha çok genişler.

Ve kan ı daha çok çalar.

Böylece göğüs ağrısı olur yalancı kriz gibi.

Çünkü dar damar a daha az kan gider.

Bir de dilaltı ilaç alırsa bu genişlemeler sağlam damarda daha çok olur ve kalp krizi ile ölüme gider.

Tavsiyemiz koroner kalp hastası bu ilaçları kullanmasından kaçınmalıdır.

Afrodizyak ilaçların ters bir etkisine rastlanılmamıştır ama yine de koroner arter hastaları heyecan ve hareketten uzak kalmamalı ancak hekim kontrolü altında kullanmalıdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.