Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

KOZLU’NUN KADERİ İLE KUMAR OYNAMAYIN!

31 Mart Mahalli İdareler seçimi çok farklı bir seçim olacak! Bu seçimde Kozlu sadece Belediye Başkanını seçmeyecek, Ya da seçmen sempatizanı olduğu siyasi partiye oy verip onu güçlendirmeye çalışmayacak! Bu seçimde Kozlu halkı sadece bundan sonraki alacağını düşündüğü hizmetlere de de oy vermeyecek. Bu seçimde Kozlu halkı verdiği her oy ile önümüzdeki 5 yıl içerisinde toplumsal huzurunu ve refahını belirleyecek. Huzurun olmadığı bir yerde refah ta olmaz. Kozlulu seçmen seçimde geçmişte hırsı aklının önünde giden hasbelkader makamı ve gücü ele geçirenlerin, toplumun huzuruna ne denli zarar verdiğini göz önüne alarak oy kullanacak! Kozlu’da çıkar kavgaları yüzünden Belediye’de cinayet işlendiğini, Belediye Başkanının aracının kurşunlandığını göz önüne alarak oy kullanacak Kozlu. Belediye Başkanının makam aracında sinyal kesiciler, el bombaları ve otomatik silahlarla gezdiği günleri unutmadan oy kullanacak Kozlu! Huzur ortamı, her türlü projeden değerlidir! Amacı gücü ele geçirmek olan, 15 senedir Kozlu’da yaşamayan, arkasında başka bir ilçeden rant ve sermaye kesimi olan son 15 yılda ne yaptığını bilmediğimiz bir aday mı bu huzur ortamını sağlayacak? Amaçlarına ulaşmak adına daha şimdiden yalan, iftira, karalama ve çamur atma siyaseti anlayışı ile Kozlu’da toplumun huzurunu bozduklarına ortamı gerginleştirdiklerine şahit olmuyor muyuz? Bunlar mı Kozlu’da insanlar arası huzuru, güvenliği, kardeşliği, dostluğu hâkim kılacaklar? Yoksa artılarına eksilerine rağmen Kozlu’da yüzlerce insanın evine aş, ekmek getirmesini sağlayan, sokakta rahatça gezen, kimseden korkusu olmayan, her türlü eleştiriye açık, toplumun her kesimi ile abi, kardeş, arkadaş olmuş, hepsinden öte Kozlu’da huzur ortamını sağlamış Ali Bektaş mı? Ali Bektaş’a düşmanlık besleyenlere, meselem siyaset değil Kozlu diyenlere, 15 senedir Kozlu’da yaşamayan, huyunu, suyunu karakterini bilmedikleri Altuğ Dömeci’den medet umup kanatlarının altında birleşenlere bir bakın! Mutlaka geçmişte Ali Bektaş ile birlikte olmuşlar ve Ali Bektaş’tan şahsi menfaat taleplerine olumsuz cevap aldıkları için Ali Bektaş düşmanı olmuşlardır. Zaten Ali Bektaş aleyhine konuşmaya başladıklarında iki kelime ettikten sonra üçüncü kelimede gerçek amaçlarının rant beklentilerinin gerçekleşmediğini duyarsınız. Onun için kimse yalandan laf kalabalığı yapmasın. Burası Kozlu, herkes herkesin amacının ne olduğunu bilir. Bilmediğimiz bir şey var 15 yıldır ne yaptığı, kimlerle hangi ilişkilerde olduğu, zaaflarının ne olduğunu, kimlere ne diyet borcu olduğu belirsiz Altuğ Dökmeci! Bunu Kozlu’ya Belediye Başkanı yapmaya çalışan, millete oy verin diyen CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan bile kendisini 3 ay önce partiye üye olduktan sonra tanıdığını söylüyorsa gerisini siz hesap edin…  
Ekleme Tarihi: 21 Mart 2024 - Perşembe

KOZLU’NUN KADERİ İLE KUMAR OYNAMAYIN!

31 Mart Mahalli İdareler seçimi çok farklı bir seçim olacak!

Bu seçimde Kozlu sadece Belediye Başkanını seçmeyecek,

Ya da seçmen sempatizanı olduğu siyasi partiye oy verip onu güçlendirmeye çalışmayacak!

Bu seçimde Kozlu halkı sadece bundan sonraki alacağını düşündüğü hizmetlere de de oy vermeyecek.

Bu seçimde Kozlu halkı verdiği her oy ile önümüzdeki 5 yıl içerisinde toplumsal huzurunu ve refahını belirleyecek.

Huzurun olmadığı bir yerde refah ta olmaz.

Kozlulu seçmen seçimde geçmişte hırsı aklının önünde giden hasbelkader makamı ve gücü ele geçirenlerin, toplumun huzuruna ne denli zarar verdiğini göz önüne alarak oy kullanacak!

Kozlu’da çıkar kavgaları yüzünden Belediye’de cinayet işlendiğini, Belediye Başkanının aracının kurşunlandığını göz önüne alarak oy kullanacak Kozlu.

Belediye Başkanının makam aracında sinyal kesiciler, el bombaları ve otomatik silahlarla gezdiği günleri unutmadan oy kullanacak Kozlu!

Huzur ortamı, her türlü projeden değerlidir!

Amacı gücü ele geçirmek olan, 15 senedir Kozlu’da yaşamayan, arkasında başka bir ilçeden rant ve sermaye kesimi olan son 15 yılda ne yaptığını bilmediğimiz bir aday mı bu huzur ortamını sağlayacak?

Amaçlarına ulaşmak adına daha şimdiden yalan, iftira, karalama ve çamur atma siyaseti anlayışı ile Kozlu’da toplumun huzurunu bozduklarına ortamı gerginleştirdiklerine şahit olmuyor muyuz?

Bunlar mı Kozlu’da insanlar arası huzuru, güvenliği, kardeşliği, dostluğu hâkim kılacaklar?

Yoksa artılarına eksilerine rağmen Kozlu’da yüzlerce insanın evine aş, ekmek getirmesini sağlayan, sokakta rahatça gezen, kimseden korkusu olmayan, her türlü eleştiriye açık, toplumun her kesimi ile abi, kardeş, arkadaş olmuş, hepsinden öte Kozlu’da huzur ortamını sağlamış Ali Bektaş mı?

Ali Bektaş’a düşmanlık besleyenlere, meselem siyaset değil Kozlu diyenlere, 15 senedir Kozlu’da yaşamayan, huyunu, suyunu karakterini bilmedikleri Altuğ Dömeci’den medet umup kanatlarının altında birleşenlere bir bakın!

Mutlaka geçmişte Ali Bektaş ile birlikte olmuşlar ve Ali Bektaş’tan şahsi menfaat taleplerine olumsuz cevap aldıkları için Ali Bektaş düşmanı olmuşlardır.

Zaten Ali Bektaş aleyhine konuşmaya başladıklarında iki kelime ettikten sonra üçüncü kelimede gerçek amaçlarının rant beklentilerinin gerçekleşmediğini duyarsınız.

Onun için kimse yalandan laf kalabalığı yapmasın.

Burası Kozlu, herkes herkesin amacının ne olduğunu bilir.

Bilmediğimiz bir şey var 15 yıldır ne yaptığı, kimlerle hangi ilişkilerde olduğu, zaaflarının ne olduğunu, kimlere ne diyet borcu olduğu belirsiz Altuğ Dökmeci!

Bunu Kozlu’ya Belediye Başkanı yapmaya çalışan, millete oy verin diyen CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan bile kendisini 3 ay önce partiye üye olduktan sonra tanıdığını söylüyorsa gerisini siz hesap edin…  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.