Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

MAĞDURU OYNAYAN TORPİLLİ

İnsan bir kere başkalarının hakkını yenmeğe alışkanlık haline getirmesin, Öyle devam eder gider. Ama işin enteresan tarafı nedir bilir misiniz? Başkalarının hakkını hukukunu çiğneyip, elinden alıp, bazı mevki ve makamlara erişenlerin hak, hukuk adalet söylemlerinde bulunması kadar ilginç bir durum yoktur. CHP’nin Kozlu Belediye Başkan adayı Altuğ Dökmeci, Geçtiğimiz günlerde bir seçim bürosu açılışında, Üniversiteyi bitirip inşaat mühendisi olduğunda Kozlu’da hiç kimsenin kendisine iş vermediğini, bu şansı kendisine Ereğli Belediyesi’nin verdiğini söylemiş. Tabiri caizse kendini bulunmaz hint kumaşı zanneden Altuğ Dökmeci, lafı Kozlu kıymetimi bilmedi ama Ereğli Belediyesi kıymetimi bildi. Onun için Ereğli’ de çalışıyorum, Ereğli’de yaşıyorum demeye getirmiş. Burada da dürüst ve samimi değil! Neden mi? Çünkü Ereğli Belediyesi’ndeki işine babası rahmetli Hüdai Dökmeci’nin Halil Posbıyık ile olan dostluğu neticesinde Ereğli’de onlarca üniversite mezunu inşaat mühendisi iş ararken, belediyeye girmek için can atarken, onların hakkını, hukukunu yiyerek torpille girmiş… Hak hukuk adaletten dem vuran ama hak yemekten vazgeçmeyen torpilli Altuğ bu sefer de baba dostu Halil Posbıyık’ın referansı ile Kozlu CHP’den belediye başkan adayı oldu. CHP’ye bunca yıl emek veren, CHP’de bunca yıl siyaset yapan, kötü günlerde kahrını çeken, bu günleri bekleyip partisine Belediye Başkanı olarak hizmet etmeyi bekleyen, CHP ideolojisini benimsemiş bir sürü insanın hakkını hukukunu gasp edip, Halil amcasının ikinci kez torpili ile Belediye Başkan adayı olan Altuğ Dökmeci, şimdi hakkını hukukunu gasp ettiği CHP tabanından medet umuyor… Faydası olur mu? Orasını bilmem, 31 Mart’ta göreceğiz. Ama bizim tepkimiz, Altuğ Dökmeci’nin samimiyetsizliğine ve ikiyüzlülüğüne. Bir kez daha söylüyoruz; Biz Kozlu’da yaşıyoruz. Kozlu’nun menfaatleri için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. Birilerinin çıkarlarına hizmet etmek için Kozlu’nun geleceği ile KUMAR oynamaya kalkışacak hiç kimseye müsaade etmeyeceğiz. Eminim ki buna Kozlu halkı da müsaade etmeyecektir!
Ekleme Tarihi: 06 Mart 2024 - Çarşamba

MAĞDURU OYNAYAN TORPİLLİ

İnsan bir kere başkalarının hakkını yenmeğe alışkanlık haline getirmesin,

Öyle devam eder gider.

Ama işin enteresan tarafı nedir bilir misiniz?

Başkalarının hakkını hukukunu çiğneyip, elinden alıp, bazı mevki ve makamlara erişenlerin hak, hukuk adalet söylemlerinde bulunması kadar ilginç bir durum yoktur.

CHP’nin Kozlu Belediye Başkan adayı Altuğ Dökmeci,

Geçtiğimiz günlerde bir seçim bürosu açılışında, Üniversiteyi bitirip inşaat mühendisi olduğunda Kozlu’da hiç kimsenin kendisine iş vermediğini, bu şansı kendisine Ereğli Belediyesi’nin verdiğini söylemiş.

Tabiri caizse kendini bulunmaz hint kumaşı zanneden Altuğ Dökmeci, lafı Kozlu kıymetimi bilmedi ama Ereğli Belediyesi kıymetimi bildi. Onun için Ereğli’ de çalışıyorum, Ereğli’de yaşıyorum demeye getirmiş.

Burada da dürüst ve samimi değil!

Neden mi?

Çünkü Ereğli Belediyesi’ndeki işine babası rahmetli Hüdai Dökmeci’nin Halil Posbıyık ile olan dostluğu neticesinde Ereğli’de onlarca üniversite mezunu inşaat mühendisi iş ararken, belediyeye girmek için can atarken, onların hakkını, hukukunu yiyerek torpille girmiş…

Hak hukuk adaletten dem vuran ama hak yemekten vazgeçmeyen torpilli Altuğ bu sefer de baba dostu Halil Posbıyık’ın referansı ile Kozlu CHP’den belediye başkan adayı oldu.

CHP’ye bunca yıl emek veren, CHP’de bunca yıl siyaset yapan, kötü günlerde kahrını çeken, bu günleri bekleyip partisine Belediye Başkanı olarak hizmet etmeyi bekleyen, CHP ideolojisini benimsemiş bir sürü insanın hakkını hukukunu gasp edip, Halil amcasının ikinci kez torpili ile Belediye Başkan adayı olan Altuğ Dökmeci, şimdi hakkını hukukunu gasp ettiği CHP tabanından medet umuyor…

Faydası olur mu?

Orasını bilmem, 31 Mart’ta göreceğiz.

Ama bizim tepkimiz, Altuğ Dökmeci’nin samimiyetsizliğine ve ikiyüzlülüğüne.

Bir kez daha söylüyoruz;

Biz Kozlu’da yaşıyoruz.

Kozlu’nun menfaatleri için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz.

Birilerinin çıkarlarına hizmet etmek için Kozlu’nun geleceği ile KUMAR oynamaya kalkışacak hiç kimseye müsaade etmeyeceğiz.

Eminim ki buna Kozlu halkı da müsaade etmeyecektir!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.