Sitenin sağında bir giydirme reklam

BELEDİYENİN HİZMETLERİ MERCEK ALTINDA

Kozlu 19.06.2015 - 17:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6918+ kez okundu.
 

BELEDİYENİN HİZMETLERİ MERCEK ALTINDA

Belediye çalışıyor (!) *Yaptığı işlerde kimse RANT aramasın (!) *Çünkü her şey MERCEK altında(!) *Kozlu Belediyesi’nin Merkez Mahallesi Topbaşı Atilla İlköğretim Okulu önünden başlayıp Tuğla harmanı Mevkiine doğru devam eden yoldaki FERFORJE KORKULUK imalatı kamuoyunda büyük bir ilgi odağı olurken bazı kirli çıkar ilişkilerinin ortaya çıkmasını sağladı. Normalden çok daha yüksek maliyetlere çıkan Korkuluk işlerini Kozlu’da Belediyeyi ve Belediye Başkanı Ertan Şahin’i yağcılık derecesine varacak şekilde öven, kamuoyunun gerçeklerini öğrenmesini engelleyerek basın meslek ilkelerine ihanet edici şekilde faaliyet gösteren bir yerel gazetenin demir kaynak işleri yapan sahibine ait firma tarafından dolaylı ya da doğrudan temin usulü şeklinde yaptırıldığı iddiası kamuoyunda tepki ile karşılandı.Konu hakkında bilgi sahibi olan vatandaşlar, ‘Yazıklar olsun. Biz bunları gazetecilik yapıyor sanıyorduk. Demek ki gazeteciliği maşa olarak kullanıp, diğer yandan yolunu bulmaya çalışıyorlarmış. Şimdi neden Belediyenin ve Ertan şahin’in yağdanlığı gibi hareket ettikleri anlaşıldı’ şeklindeki sözlerlerle çirkin çıkar ilişkisine tepkilerini gösterdiler. (BKH)

Belediye çalışıyor (!)

*Yaptığı işlerde kimse RANT aramasın (!)

*Çünkü her şey MERCEK altında(!)

*Kozlu Belediyesi’nin Merkez Mahallesi Topbaşı Atilla İlköğretim Okulu önünden
başlayıp Tuğla harmanı Mevkiine doğru
devam eden yoldaki FERFORJE
KORKULUK imalatı kamuoyunda
büyük bir ilgi odağı olurken bazı kirli
çıkar ilişkilerinin ortaya çıkmasını sağladı.

Normalden çok daha yüksek maliyetlere çıkan Korkuluk işlerini Kozlu’da Belediyeyi ve Belediye Başkanı Ertan Şahin’i yağcılık derecesine varacak şekilde öven, kamuoyunun gerçeklerini öğrenmesini engelleyerek basın meslek ilkelerine ihanet edici şekilde faaliyet gösteren bir yerel gazetenin demir kaynak işleri yapan sahibine ait firma tarafından dolaylı ya da doğrudan temin usulü şeklinde yaptırıldığı iddiası kamuoyunda tepki ile karşılandı.
Konu hakkında bilgi sahibi olan vatandaşlar, ‘Yazıklar olsun. Biz bunları gazetecilik yapıyor sanıyorduk. Demek ki gazeteciliği maşa olarak kullanıp, diğer yandan yolunu bulmaya çalışıyorlarmış. Şimdi neden Belediyenin ve Ertan şahin’in yağdanlığı gibi hareket ettikleri anlaşıldı’ şeklindeki sözlerlerle çirkin çıkar ilişkisine tepkilerini gösterdiler. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.