Sitenin sağında bir giydirme reklam

BİRLİK VE BERABERLİKTEN HİZMET DOĞUYOR!

Kozlu 26.06.2020 - 09:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7841+ kez okundu.
 

BİRLİK VE BERABERLİKTEN HİZMET DOĞUYOR!

Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un uyum içerisinde yürüttükleri Ankara temasları meyvesini vermeye başladı
Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un uyum içerisinde yürüttükleri Ankara temasları meyvesini vermeye başladı. Zonguldak heyeti geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Ankara temasları çerçevesinde ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Zonguldak Merkez, Kozlu ve Kilimli ilçelerinde hedeflenen projeler hakkında Bakan Kurum’a detaylı bilgi verdi. KOZLU’YA YENİ MEZARLIK Girişimler sonuç vermeye başladı. Orman Genel Müdürlüğü 30.489.71 metrekarelik alanın tahsis işlemlerini başlattı. Ankara temasları hakkında bilgi veren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, ‘’ Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz ziyaretlerden olumlu sonuçlar aldık. Milletvekillerimiz ve  belediye başkanlarımız ile  Zonguldak adına bir bütün olarak hareket ediyoruz. Gerek Bakanlıklar gerek Genel Müdürlükler nezdinde yapmış olduğumuz çok sayıdaki temaslarımız sonucunda bölgemize yapılacak yatırımların sevincini değerli halkımızla birlikte yaşayacağız. Bu kapsamda ilk olarak,  Kozlumuzun mezarlık ihtiyacının tamamen ortadan kalktığını söyleyebilirim. Yeni mezarlık alanı için Orman Genel Müdürlüğü tahsis işlemleri tamamlanmak üzere. Güney Mahallesi sınırları içinde kalan 30 bin 489.71 metrekarelik alan belediyemize mezarlık alanı için tahsis ediliyor.Yer teslimi yapıldıktan sonra mezarlık alanı düzenleme çalışmalarıyla birlikte dini hizmetlerle ilgili gerekli alt yapı çalışmaları belediyemizce en kısa sürede tamamlanacaktır. Kozlumuzun   geniş ve modern bir mezarlığa kavuşmasının ardından  cenaze defin işlemleri yapılacaktır. Mezarlık Projesinin ardından diğer projelerin de Kozlumuza kazandırılacağını belirtmek istiyorum. Sabır sizden, hizmet bizden. Kıymetli Kozlu halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’. KOZLU’YA HAYVAN YAŞAM MERKEZİ PROJESİ Zonguldak heyetinin Ankara temasları çerçevesinde Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile görüşerek, gerekli izinlerin alınarak yaşama geçirilmesi yönünde hazırlıkların önümüzdeki günde başlatılacağı bir başka proje ise ‘Hayvan Yaşam Merkezi Projesi’. Proje kapsamında Kozlu İlçesi’ndeki 38 dönümlük arazi üzerine sokak hayvanlarının tedavi ve bakımlarının yapılabileceği hatta ziyaretçilerin bile gidebileceği kompleks olarak inşa edilmesinin planlandığını açıkladı.
Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un uyum içerisinde yürüttükleri Ankara temasları meyvesini vermeye başladı

Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un uyum içerisinde yürüttükleri Ankara temasları meyvesini vermeye başladı.

Zonguldak heyeti geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Ankara temasları çerçevesinde ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Zonguldak Merkez, Kozlu ve Kilimli ilçelerinde hedeflenen projeler hakkında Bakan Kurum’a detaylı bilgi verdi.

KOZLU’YA YENİ MEZARLIK

Girişimler sonuç vermeye başladı. Orman Genel Müdürlüğü 30.489.71 metrekarelik alanın tahsis işlemlerini başlattı.

Ankara temasları hakkında bilgi veren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, ‘’ Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz ziyaretlerden olumlu sonuçlar aldık. Milletvekillerimiz ve  belediye başkanlarımız ile  Zonguldak adına bir bütün olarak hareket ediyoruz. Gerek Bakanlıklar gerek Genel Müdürlükler nezdinde yapmış olduğumuz çok sayıdaki temaslarımız sonucunda bölgemize yapılacak yatırımların sevincini değerli halkımızla birlikte yaşayacağız.

Bu kapsamda ilk olarak,  Kozlumuzun mezarlık ihtiyacının tamamen ortadan kalktığını söyleyebilirim. Yeni mezarlık alanı için Orman Genel Müdürlüğü tahsis işlemleri tamamlanmak üzere. Güney Mahallesi sınırları içinde kalan 30 bin 489.71 metrekarelik alan belediyemize mezarlık alanı için tahsis ediliyor.Yer teslimi yapıldıktan sonra mezarlık alanı düzenleme çalışmalarıyla birlikte dini hizmetlerle ilgili gerekli alt yapı çalışmaları belediyemizce en kısa sürede tamamlanacaktır. Kozlumuzun   geniş ve modern bir mezarlığa kavuşmasının ardından  cenaze defin işlemleri yapılacaktır. Mezarlık Projesinin ardından diğer projelerin de Kozlumuza kazandırılacağını belirtmek istiyorum. Sabır sizden, hizmet bizden. Kıymetli Kozlu halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’.

KOZLU’YA HAYVAN YAŞAM MERKEZİ PROJESİ

Zonguldak heyetinin Ankara temasları çerçevesinde Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile görüşerek, gerekli izinlerin alınarak yaşama geçirilmesi yönünde hazırlıkların önümüzdeki günde başlatılacağı bir başka proje ise ‘Hayvan Yaşam Merkezi Projesi’.

Proje kapsamında Kozlu İlçesi’ndeki 38 dönümlük arazi üzerine sokak hayvanlarının tedavi ve bakımlarının yapılabileceği hatta ziyaretçilerin bile gidebileceği kompleks olarak inşa edilmesinin planlandığını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.