Sitenin sağında bir giydirme reklam

ETKİNLİKLER BAŞLIYOR

Kültür 21.06.2016 - 02:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7313+ kez okundu.
 

ETKİNLİKLER BAŞLIYOR

Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yılı ve Uzunmehmet’i Anma günü etkinlikleri 21 Haziran 2016 Salı günü başlıyor. Zonguldak Belediye Başkanlığı tarafından 21 Haziran’da başlayacak olan kültür sanat etkinlikleri, 25 Haziran’a kadar devam edecek. Kurtuluş günü program etkinlikleri, Salı günü (yarın) sabah 10:00’da Valilik Binası önünde çelenk sunumu ile başlayacak olup, günün anlam ve önemini belirten konuşma, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından yapılacaktır.                Uzunmehmet Anıt’ındaki tören ise 11:00’de başlayacak olup, çelenk sunumları ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam edecektir. 21-25 Haziran tarihleri arasında BKM tarafından etkinlikler gün boyu devam ederken, saat 17:00’de Fevkani Köprü üstünden, Vilayet Binası önüne kadar Kurtuluş Günü kortej yürüyüşü başlayarak etkinlikler start alacaktır.

Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yılı ve Uzunmehmet’i Anma günü etkinlikleri 21 Haziran 2016 Salı günü başlıyor. Zonguldak Belediye Başkanlığı tarafından 21 Haziran’da başlayacak olan kültür sanat etkinlikleri, 25 Haziran’a kadar devam edecek. Kurtuluş günü program etkinlikleri, Salı günü (yarın) sabah 10:00’da Valilik Binası önünde çelenk sunumu ile başlayacak olup, günün anlam ve önemini belirten konuşma, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından yapılacaktır.

               Uzunmehmet Anıt’ındaki tören ise 11:00’de başlayacak olup, çelenk sunumları ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam edecektir. 21-25 Haziran tarihleri arasında BKM tarafından etkinlikler gün boyu devam ederken, saat 17:00’de Fevkani Köprü üstünden, Vilayet Binası önüne kadar Kurtuluş Günü kortej yürüyüşü başlayarak etkinlikler start alacaktır.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.