Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Uysal’dan memura yeni yıl müjdesi..

Ereğli 04.01.2016 - 16:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8374+ kez okundu.
 

Başkan Uysal’dan memura yeni yıl müjdesi..

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nde çalışan 205 memuru ilgilendiren ‘Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ üzerinde anlaşma sağlandı.
Kdz. Ereğli Belediyesi ile Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı BEM-BİR- SEN arasında yapılan ve 01 Ocak 2016-31 Aralık 2017 tarihlerini kapsayan sözleşme gereği, memurlar maaşlarına ek olarak toplu sözleşme kanunun ön gördüğü en üst tavandan sosyal denge tazminatı alacak.  Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, yapılan anlaşmanın memurlar ve aileleri için hayırlı olmasını diledi. 
Karadeniz Ereğli Belediyesi’nde çalışan 205 memuru ilgilendiren ‘Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ üzerinde anlaşma sağlandı.

Kdz. Ereğli Belediyesi ile Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı BEM-BİR- SEN arasında yapılan ve 01 Ocak 2016-31 Aralık 2017 tarihlerini kapsayan sözleşme gereği, memurlar maaşlarına ek olarak toplu sözleşme kanunun ön gördüğü en üst tavandan sosyal denge tazminatı alacak. 

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, yapılan anlaşmanın memurlar ve aileleri için hayırlı olmasını diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.