Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU KAYMAKAMLIĞI HÜKÜMET KONAĞININ TEMELİ TÖRENLE ATILDI

Kozlu 21.04.2016 - 03:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7810+ kez okundu.
 

KOZLU KAYMAKAMLIĞI HÜKÜMET KONAĞININ TEMELİ TÖRENLE ATILDI

Kozlu Hükümet Konağı binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen temel atma törenine Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Orhan Kas, Kozlu Emniyet Müdürü Hüseyin Avni Özcan, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, müdürler, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.Yapımı bir yılda tamamlanacak olan Kozlu Hükümet Konağı’nın temel atma töreninde Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ilk betonu birlikte döktüler.Kozlu kaymakamı Ahmet Karakaya yaptığı konuşmada şunları kaydetti;“2 yılı aşkın zamandır Kozlu ilçe olma payesini kazandı. Bunda emeği geçen siyasetçi bürokrat bütün büyüklerimize şükranlarımızı arz ediyorum. Kozlu gelişme potansiyeliyle, ulaştığı nüfusla ve yüz yılı aşkın süredir ülkemiz ekonomisine sağladığı katma değerle ilçe olmayı çoktan hak ediyordu ve bu 2 yıl önce gerçekleşti.İlçe olma kanunu çıktı ama fiziki olarak gerekli olan çalışmaların da başlatılması gerekiyordu. 2 yıl önce göreve başladığımda çok kıymetli belediye başkanlığı yetkililerimiz olsun, defterdarlık, milli emlak yetkililerimiz olsun her türlü desteği bizden esirgemediler. Sayın Valimiz gereken her türlü çalışmanın yapılması için baş emri verdikten sonra biz de ilçemize yakışır bir nokta belirleyerek bu hazine arazisinde Hükümet Konağımızın yapımı için gerekli çalışmaları başlattık.Hükümet Konağımız toplamda 7 bin metrekareye yakın bir alanda hizmet verecek. Kaymakamlığımıza bağlı 20 kurumun 15’i Hükümet Konağı içerisinde hizmet verecek. Tapu’sundan nüfus müdürlüğüne kadar, milli eğitim müdürlüğünden toplum sağlığı merkezine kadar bütün kurumlarımız büyük oranda burada hizmet verecek ve vatandaşlarımıza aynı yerde hızlı bir şekilde kamu hizmeti alma imkanı sağlayacak. Bu bölge Kozlu için de Zonguldak için de çok merkezi bir nokta ve inşallah 1-2 yıl içerisinde tüm Zonguldak’ın sosyo-ekonomik ve ticari alanda en merkezi noktalarından birisi olacak. Kozlu’nun bunu hak ettiğini düşünüyoruz. 5 kat olarak tasarlanan Hükümet Konağımız biraz Selçuklu, biraz Osmanlı, biraz da modern mimariden esinlenerek hayata geçirilecek. Bu inşaatın yerinin tahsis edilmesinden inşaatın tamamlanmasına kadar emeği geçen başta Sayın Valimiz olmak üzere defterdarlık müdürü ve personelimize, Kozlu Belediye Başkanımıza ve başkanlık yetkililerine, bize her türlü desteği esirgemeyen İl özel idaresi çalışanlarına ve bütün Kozlu halkına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Temel atma töreninin ardından dua okundu.

Kozlu Hükümet Konağı binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen temel atma törenine Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Orhan Kas, Kozlu Emniyet Müdürü Hüseyin Avni Özcan, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, müdürler, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Yapımı bir yılda tamamlanacak olan Kozlu Hükümet Konağı’nın temel atma töreninde Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ilk betonu birlikte döktüler.
Kozlu kaymakamı Ahmet Karakaya yaptığı konuşmada şunları kaydetti;
“2 yılı aşkın zamandır Kozlu ilçe olma payesini kazandı. Bunda emeği geçen siyasetçi bürokrat bütün büyüklerimize şükranlarımızı arz ediyorum. Kozlu gelişme potansiyeliyle, ulaştığı nüfusla ve yüz yılı aşkın süredir ülkemiz ekonomisine sağladığı katma değerle ilçe olmayı çoktan hak ediyordu ve bu 2 yıl önce gerçekleşti.
İlçe olma kanunu çıktı ama fiziki olarak gerekli olan çalışmaların da başlatılması gerekiyordu. 2 yıl önce göreve başladığımda çok kıymetli belediye başkanlığı yetkililerimiz olsun, defterdarlık, milli emlak yetkililerimiz olsun her türlü desteği bizden esirgemediler. Sayın Valimiz gereken her türlü çalışmanın yapılması için baş emri verdikten sonra biz de ilçemize yakışır bir nokta belirleyerek bu hazine arazisinde Hükümet Konağımızın yapımı için gerekli çalışmaları başlattık.
Hükümet Konağımız toplamda 7 bin metrekareye yakın bir alanda hizmet verecek. Kaymakamlığımıza bağlı 20 kurumun 15’i Hükümet Konağı içerisinde hizmet verecek. Tapu’sundan nüfus müdürlüğüne kadar, milli eğitim müdürlüğünden toplum sağlığı merkezine kadar bütün kurumlarımız büyük oranda burada hizmet verecek ve vatandaşlarımıza aynı yerde hızlı bir şekilde kamu hizmeti alma imkanı sağlayacak.
Bu bölge Kozlu için de Zonguldak için de çok merkezi bir nokta ve inşallah 1-2 yıl içerisinde tüm Zonguldak’ın sosyo-ekonomik ve ticari alanda en merkezi noktalarından birisi olacak.
Kozlu’nun bunu hak ettiğini düşünüyoruz. 5 kat olarak tasarlanan Hükümet Konağımız biraz Selçuklu, biraz Osmanlı, biraz da modern mimariden esinlenerek hayata geçirilecek.
Bu inşaatın yerinin tahsis edilmesinden inşaatın tamamlanmasına kadar emeği geçen başta Sayın Valimiz olmak üzere defterdarlık müdürü ve personelimize, Kozlu Belediye Başkanımıza ve başkanlık yetkililerine, bize her türlü desteği esirgemeyen İl özel idaresi çalışanlarına ve bütün Kozlu halkına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Temel atma töreninin ardından dua okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.