Sitenin sağında bir giydirme reklam

VAKIFBANK KOZLU ŞUBESİNDEN KARAKAYA’YA ZİYARET

Kozlu 10.06.2016 - 02:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8092+ kez okundu.
 

VAKIFBANK KOZLU ŞUBESİNDEN KARAKAYA’YA ZİYARET

Vakıfbank Kozlu Şubesi Eski Müdürü Arzu Arıcı ve yeni Müdürü Nadiye Soydaş, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Karakaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozlu’nun ticari ve sosyal alanda gelişme potansiyelinin yüksek bir ilçe olduğunu belirterek, bankacılık sektörünün de bu anlamda önemli olduğunu ifade etti ve  ziyaretçilere teşekkür etti. 

Vakıfbank Kozlu Şubesi Eski Müdürü Arzu Arıcı ve yeni Müdürü Nadiye Soydaş, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Karakaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozlu’nun ticari ve sosyal alanda gelişme potansiyelinin yüksek bir ilçe olduğunu belirterek, bankacılık sektörünün de bu anlamda önemli olduğunu ifade etti ve  ziyaretçilere teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.