Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAMUOYUNDAN ŞAHiN VE EŞi HAKKINDA FETö /PDY iHBARI

Gündem 17.11.2016 - 15:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3370+ kez okundu.
 

KAMUOYUNDAN ŞAHiN VE EŞi HAKKINDA FETö /PDY iHBARI

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet (FETÖ/PDY) mensuplarına yönelik halen yürütülmekte olan operasyonlarda Zonguldak ve Ülke genelinde örgütle ilişkisi olduğu tespit edilen birçok kamu personeli açığa alınıp hatta tutuklanırken AKP’li siyasi kimliği olan kişilere ve onları birinci derece yakınlarına dokunulmaması kamu vicdanında rahatsızlık yarattığı ifade ediliyor. Geçtiğimiz aylarda yürütülen FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi’nde Belediye Başkanı Ertan Şahin’e en yakın isimlerden biri olduğu bilinen eski Belediye Başkan Yardımcısı Türker Baykan ve Belediye Tekniker olan eşi Özlem Baykan 17-25 Aralık’tan sonra çocuklarına FETÖ/PDY’nın okulu olarak bilinen Fatih Koleji’nde eğitim aldırmaya devam ettikleri gerekçesi ile her ikisi birden görevinden açığa alınmışlardı. Yine Kozlu Belediyesi’nde İnşaat Teknikeri olarak çalışan Gülcan Karakaya ‘da çocuğunu Fatih Kolejinin Anasınıfına yolladığı için görevinden açığa alınmıştı. Ancak şu an birçoğu FETÖ/PDY soruşturmasından tutuklu bulunan iş adamlarına başta İmar olmak üzere Kozlu sınırları içerisinde çeşitli rantlar sağlayarak FETÖ/PDY’na dolaylı olarak mali kaynak sağlayan AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve Belediye’de Tekniker olan eşi Şahizer Şahin çocuklarına 17-25 Aralık’tan sonra da FETÖ/PDY’nın okulu olarak bilinen Fatih Koleji’nde eğitim aldırmaya devam ettikleri halde hiç biri açığa alınmadı. Bu durum kamuoyunda büyük rahatsızlık yaratmaya devam ediyor.   iHBAR EDiYORUZ! Bu uygulamanın çifte standart anlamına geldiğini dile getiren Kozlulular, tepkilerini şu şekilde sürdürüyorlar; AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in Kozlu’yu FETÖ’cü iş adamlarının rant cennetine dönüştürdüğünü bilmeyen yok! Bunu Devlet görmüyor mu? Belediye Başkan Yardımcısı Türker Baykan’ı              çocuğunu FETÖ’nün okuluna gönderdi diye eşi ile birlikte açığa alan Devlet, hadi Ertan Şahin’in siyasi kimliği var AKP’nin Belediye Başkanı diye dokunmuyor diyelim, Belediye’de memur olan eşi Şahizer Şahin’ e niye dokunmuyor? Niye açığa almıyor? Bunun adı çifte standart değil midir? Devletin bekası söz konusu iken çifte standart olur mu? Böyle hareket edildiği sürece FETÖ/PDY ile sağlıklı bir mücadele nasıl yürütülebilir? Kamuoyu olarak gizlenen görmezden gelen bu  insanları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan’ın çağrısına uyarak buradan İHBAR  EDİYORUZ! Gereğini yapmak, Sayın Valimize, Cumhuriyet Başsavcığımıza kalmış bir şey.  (BKH)  

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet (FETÖ/PDY) mensuplarına yönelik halen yürütülmekte olan operasyonlarda Zonguldak ve Ülke genelinde örgütle ilişkisi olduğu tespit edilen birçok kamu personeli açığa alınıp hatta tutuklanırken AKP’li siyasi kimliği olan kişilere ve onları birinci derece yakınlarına dokunulmaması kamu vicdanında rahatsızlık yarattığı ifade ediliyor.

Geçtiğimiz aylarda yürütülen FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi’nde Belediye Başkanı Ertan Şahin’e en yakın isimlerden biri olduğu bilinen eski Belediye Başkan Yardımcısı Türker Baykan ve Belediye Tekniker olan eşi Özlem Baykan 17-25 Aralık’tan sonra çocuklarına FETÖ/PDY’nın okulu olarak bilinen Fatih Koleji’nde eğitim aldırmaya devam ettikleri gerekçesi ile her ikisi birden görevinden açığa alınmışlardı. Yine Kozlu Belediyesi’nde İnşaat Teknikeri olarak çalışan Gülcan Karakaya ‘da çocuğunu Fatih Kolejinin Anasınıfına yolladığı için görevinden açığa alınmıştı.

Ancak şu an birçoğu FETÖ/PDY soruşturmasından tutuklu bulunan iş adamlarına başta İmar olmak üzere Kozlu sınırları içerisinde çeşitli rantlar sağlayarak FETÖ/PDY’na dolaylı olarak mali kaynak sağlayan AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve Belediye’de Tekniker olan eşi Şahizer Şahin çocuklarına 17-25 Aralık’tan sonra da FETÖ/PDY’nın okulu olarak bilinen Fatih Koleji’nde eğitim aldırmaya devam ettikleri halde hiç biri açığa alınmadı.

Bu durum kamuoyunda büyük rahatsızlık yaratmaya devam ediyor.

 

iHBAR EDiYORUZ!

Bu uygulamanın çifte standart anlamına geldiğini dile getiren Kozlulular, tepkilerini şu şekilde sürdürüyorlar;

AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in Kozlu’yu FETÖ’cü iş adamlarının rant cennetine dönüştürdüğünü bilmeyen yok!

Bunu Devlet görmüyor mu?

Belediye Başkan Yardımcısı Türker Baykan’ı              çocuğunu FETÖ’nün okuluna gönderdi diye eşi ile birlikte açığa alan Devlet, hadi Ertan Şahin’in siyasi kimliği var AKP’nin Belediye Başkanı diye dokunmuyor diyelim, Belediye’de memur olan eşi Şahizer Şahin’ e niye dokunmuyor? Niye açığa almıyor?

Bunun adı çifte standart değil midir?

Devletin bekası söz konusu iken çifte standart olur mu?

Böyle hareket edildiği sürece FETÖ/PDY ile sağlıklı bir mücadele nasıl yürütülebilir?

Kamuoyu olarak gizlenen görmezden gelen bu  insanları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan’ın çağrısına uyarak buradan

İHBAR  EDİYORUZ!

Gereğini yapmak, Sayın Valimize, Cumhuriyet Başsavcığımıza kalmış bir şey.  (BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.