Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’DEN KUTLU OLSUN ZiYARETi

Kozlu 12.01.2017 - 02:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7263+ kez okundu.
 

CHP’DEN KUTLU OLSUN ZiYARETi

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni ziyaret etti.
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş’e kamuoyunun sözcüsü olan gazetecilerin yılda bir kez değil her an hatırlanması gerektiği vurgusunu yapan CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank sözlerini şöyle sürdürdü;‘Basın çalışanlarının ve gazetecilerin onurlu bir duruş göstererek çalışma şartlarına yönelik kazanımlar elde ettiği haklı mücadelesinin 56’ıncı yılında tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz. Biliyoruz ve yürekten inanıyoruz ki yaptığınız görev çok zor ve özveri isteyen bir meslek. Ülkemiz çok zor günler içerisinden geçiyor. Bu bağlamda birlik ve beraberliğimize kast eden düşmanlarımız karşısında basınımızın takınacağı tavır ve üstleneceği misyon büyük anlam ifade ediyor.Cumhuriyet Halk Partisi olarak basın çalışanlarımızı her zaman önemsedik ve bundan sonrada önemsemeye devam edeceğiz.’ dediKozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni ziyaret etti.


Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş’e kamuoyunun sözcüsü olan gazetecilerin yılda bir kez değil her an hatırlanması gerektiği vurgusunu yapan CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank sözlerini şöyle sürdürdü;
‘Basın çalışanlarının ve gazetecilerin onurlu bir duruş göstererek çalışma şartlarına yönelik kazanımlar elde ettiği haklı mücadelesinin 56’ıncı yılında tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz.
Biliyoruz ve yürekten inanıyoruz ki yaptığınız görev çok zor ve özveri isteyen bir meslek. Ülkemiz çok zor günler içerisinden geçiyor. Bu bağlamda birlik ve beraberliğimize kast eden düşmanlarımız karşısında basınımızın takınacağı tavır ve üstleneceği misyon büyük anlam ifade ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak basın çalışanlarımızı her zaman önemsedik ve bundan sonrada önemsemeye devam edeceğiz.’ dedi
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.