Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN UYSAL’IN 18 MART MESAJI

Ereğli 17.03.2017 - 15:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7737+ kez okundu.
 

BAŞKAN UYSAL’IN 18 MART MESAJI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102.yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
      Başkan Uysal’ın mesajı şöyle: “Türk milletinin vatanın bütünlüğü, milletin egemenlik ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda, neleri başarabileceğinin en güzel kanıtı, Çanakkale Zaferi’dir. 102 yıl önce bugün, "Çanakkale Geçilmez" dedirten kahramanlarımız, milletimizin gücünü tüm dünyaya duyurmuş,  vatana sahip çıkma ve özgür yaşama kararlılığımız güçlü biçimde ortaya konulmuştur. Tarihimizin en şerefli sayfalarını oluşturan ve binlerce şehidimizin kanıyla yazılan bu kahramanlık destanının altında milletine bağlılık, vatan aşkı ve büyük millet olmanın şuuru yatmaktadır. Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, vatanı canından aziz bilen tüm şehitlerimiz, ebediyete intikal eden gazilerimiz ile fedakâr milletimizin nice adsız kahramanlarını minnet, saygı ve şükranla anarken, hayatta olan kahraman gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli aile bireylerine şükranlarımı sunuyorum.”
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102.yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

     

Başkan Uysal’ın mesajı şöyle:

“Türk milletinin vatanın bütünlüğü, milletin egemenlik ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda, neleri başarabileceğinin en güzel kanıtı, Çanakkale Zaferi’dir.

102 yıl önce bugün, "Çanakkale Geçilmez" dedirten kahramanlarımız, milletimizin gücünü tüm dünyaya duyurmuş,  vatana sahip çıkma ve özgür yaşama kararlılığımız güçlü biçimde ortaya konulmuştur.

Tarihimizin en şerefli sayfalarını oluşturan ve binlerce şehidimizin kanıyla yazılan bu kahramanlık destanının altında milletine bağlılık, vatan aşkı ve büyük millet olmanın şuuru yatmaktadır.

Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, vatanı canından aziz bilen tüm şehitlerimiz, ebediyete intikal eden gazilerimiz ile fedakâr milletimizin nice adsız kahramanlarını minnet, saygı ve şükranla anarken, hayatta olan kahraman gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli aile bireylerine şükranlarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.