Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU'CUUUU!!!

Gündem 06.10.2017 - 16:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4433+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU'CUUUU!!!

İki Kişinin Bildiği Sır Değildir!!!
Kamuoyuna her şeyin güllük gülistanlık göründüğü imajı yansıtılan Zonguldak’ın güzide ilçelerinden birinde anlaşılan o ki işler hiçte anlatıldığı gibi yürümüyor.Kamuoyunda kulaktan kulağa dolaşan dedikodulara göre; İlçe belediye başkanı, belediyeden yüklü miktarda alacağı olan, belediye başkanı ve İlçe başkanını Angaralarda vip misafir ettiği iddia edilen müteahhitin birinin hesabına 10 bin TL yatırtıyor. Ancak para müteahhit tarafından hesaptan çekilmeden bazı gazetecilere dağıtılmak üzere belediye başkanına iade ediliyor…Hal böyle olunca sokaktaki vatandaş konuşmaya başlıyor;Hayırdır? Bunların arkasında ne açık var ki, her ay sonu ilçe dışından gelen gazetecilere müteahhitlerden alıp 10 bin-20 bin TL para dağıtıyorlar? Acaba kasetlerimi var? Ne filmler çeviriyorlar? Diyorlarrrr…Eğer öyle bir şey varsa, para dağıtmakla da üstünü örtmeleri mümkün değil!Polat Alemdar’ın dediği gibi ‘İki kişinin bildiği sır değildir!’
İki Kişinin Bildiği Sır Değildir!!!

Kamuoyuna her şeyin güllük gülistanlık göründüğü imajı yansıtılan Zonguldak’ın güzide ilçelerinden birinde anlaşılan o ki işler hiçte anlatıldığı gibi yürümüyor.
Kamuoyunda kulaktan kulağa dolaşan dedikodulara göre;
İlçe belediye başkanı, belediyeden yüklü miktarda alacağı olan, belediye başkanı ve İlçe başkanını Angaralarda vip misafir ettiği iddia edilen müteahhitin birinin hesabına 10 bin TL yatırtıyor. Ancak para müteahhit tarafından hesaptan çekilmeden bazı gazetecilere dağıtılmak üzere belediye başkanına iade ediliyor…
Hal böyle olunca sokaktaki vatandaş konuşmaya başlıyor;
Hayırdır? Bunların arkasında ne açık var ki, her ay sonu ilçe dışından gelen gazetecilere müteahhitlerden alıp 10 bin-20 bin TL para dağıtıyorlar? Acaba kasetlerimi var? Ne filmler çeviriyorlar?
Diyorlarrrr…
Eğer öyle bir şey varsa, para dağıtmakla da üstünü örtmeleri mümkün değil!
Polat Alemdar’ın dediği gibi ‘İki kişinin bildiği sır değildir!’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.