Sitenin sağında bir giydirme reklam

BUNUN ADI KOZLU’YA iHANET

Kozlu 06.10.2017 - 16:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3466+ kez okundu.
 

BUNUN ADI KOZLU’YA iHANET

Kozlulular; Zonguldak Valimiz Sayın Ahmet Çınar Bey’e sesleniyoruz, Rant uğruna Kozlu’nun kalbine bu hançerin saplanmasına engel olun! Yoksa bunların mahkeme kararı filan dinleyeceği yok! Son umudumuz Vali bey. FETÖ/PDY soruşturmasında grup şirketleri devletin gözetimi altına alınmış, bir işyerine devlet tarafından el konulmuş bir iş adamı ile belediyeye iş yapan müteahhitin ortak oldukları Kozlu kent merkezindeki arsa üzerine özel imar düzenlemesi ile yapılacak olan 16. Katlı bina tüm itirazlara ve iptal edilen revizyon imar planlarına rağmen yakında hayata geçiriliyor…   Binanın yapılacağı arsanın ortaklarından olan ve aile şirketleri uzun süredir Kozlu Belediyesi’ne iş yapmaya devam eden E. Zeki Berbereoğlu projenin yakında hayata geçirileceğini sosyal medya hesabından müjde olarak yayınladı.Etrafında en yüksek kat sayısı 7’yi aşmayan Kozlu Kent merkezinde Ay Ekmek Fırını bitişiğinde bulunan arsa ile ilgili yaklaşık bir yıl önce Kozlu Belediye Meclisi tarafından parsel bazında kişiye özel İmar Revizyonu yapılmış, kamuoyundan gelen tepki ve itirazlardan sonra Kozlu Belediye Meclisi kararı iptal etmek yerine parsel bazında yaptığı düzenlemeyi kişiye özel gibi göstermemek için yeniden görüşerek ada bazına çevirmiş ve adeta katmerli rant sağlamıştı.Alüvyonlu daha önceden dere yatağı olan mevkide, üstelik mahkemenin esastan iptal ettiği revizyon imar planlarına aykırı olarak, mahkeme kararlarına muhalefet edercesine, şehrin siluetini bozacak şekilde Kozlu Belediyesine iş yapan bir müteahhide bu şekilde ayrıcalık tanınarak rant sağlanması kamuoyunda belediye yöneticileri hakkında akla farklı sorular getiriyor.Vatandaşlar gerçekleştirilmesi istenen rant projesine tepkilerini; ‘Belediye yöneticilerinin E. Zeki Berberoğlu denilen müteahhide ne gebeliği var ki, tüm mahkeme kararlarına ve itirazlara rağmen Kozlu’da bu güne kadar kimseye sağlamadığı rantı bu kişiye sağlıyorlar? Kozlu’nun merkezinde aynı çevrede 7 katlı binadan yüksek bina yok! 16 Kat, Zemin asma kat ve teras katıyla 18 kat yükseklikte bir bina Kozlu’nun kalbine saplanmış bir hançer gibidir. Bu belediye yöneticileri bunun vebalini ömür boyu nasıl taşıyacaklar? Bu vebale ne uğruna giriyorlar? Vatandaşı bırakın çoluk çocuklarının yüzlerine nasıl bakacaklar? Zonguldak Valimiz Sayın Ahmet Çınar Bey’e sesleniyoruz, Rant uğruna Kozlu’nun kalbine bu hançerin saplanmasına engel olsun! Yoksa bunların mahkeme kararı filan dinleyeceği yok! Son umudumuz Vali bey.’ şeklinde sözleriyle dile getirdiler.

Kozlulular; Zonguldak Valimiz Sayın Ahmet Çınar Bey’e sesleniyoruz, Rant uğruna Kozlu’nun kalbine bu hançerin saplanmasına engel olun! Yoksa bunların mahkeme kararı filan dinleyeceği yok! Son umudumuz Vali bey.

FETÖ/PDY soruşturmasında grup şirketleri devletin gözetimi altına alınmış, bir işyerine devlet tarafından el konulmuş bir iş adamı ile belediyeye iş yapan müteahhitin ortak oldukları Kozlu kent merkezindeki arsa üzerine özel imar düzenlemesi ile yapılacak olan 16. Katlı bina tüm itirazlara ve iptal edilen revizyon imar planlarına rağmen yakında hayata geçiriliyor…

 

Binanın yapılacağı arsanın ortaklarından olan ve aile şirketleri uzun süredir Kozlu Belediyesi’ne iş yapmaya devam eden E. Zeki Berbereoğlu projenin yakında hayata geçirileceğini sosyal medya hesabından müjde olarak yayınladı.
Etrafında en yüksek kat sayısı 7’yi aşmayan Kozlu Kent merkezinde Ay Ekmek Fırını bitişiğinde bulunan arsa ile ilgili yaklaşık bir yıl önce Kozlu Belediye Meclisi tarafından parsel bazında kişiye özel İmar Revizyonu yapılmış, kamuoyundan gelen tepki ve itirazlardan sonra Kozlu Belediye Meclisi kararı iptal etmek yerine parsel bazında yaptığı düzenlemeyi kişiye özel gibi göstermemek için yeniden görüşerek ada bazına çevirmiş ve adeta katmerli rant sağlamıştı.
Alüvyonlu daha önceden dere yatağı olan mevkide, üstelik mahkemenin esastan iptal ettiği revizyon imar planlarına aykırı olarak, mahkeme kararlarına muhalefet edercesine, şehrin siluetini bozacak şekilde Kozlu Belediyesine iş yapan bir müteahhide bu şekilde ayrıcalık tanınarak rant sağlanması kamuoyunda belediye yöneticileri hakkında akla farklı sorular getiriyor.
Vatandaşlar gerçekleştirilmesi istenen rant projesine tepkilerini; ‘Belediye yöneticilerinin E. Zeki Berberoğlu denilen müteahhide ne gebeliği var ki, tüm mahkeme kararlarına ve itirazlara rağmen Kozlu’da bu güne kadar kimseye sağlamadığı rantı bu kişiye sağlıyorlar? Kozlu’nun merkezinde aynı çevrede 7 katlı binadan yüksek bina yok! 16 Kat, Zemin asma kat ve teras katıyla 18 kat yükseklikte bir bina Kozlu’nun kalbine saplanmış bir hançer gibidir. Bu belediye yöneticileri bunun vebalini ömür boyu nasıl taşıyacaklar? Bu vebale ne uğruna giriyorlar? Vatandaşı bırakın çoluk çocuklarının yüzlerine nasıl bakacaklar? Zonguldak Valimiz Sayın Ahmet Çınar Bey’e sesleniyoruz, Rant uğruna Kozlu’nun kalbine bu hançerin saplanmasına engel olsun! Yoksa bunların mahkeme kararı filan dinleyeceği yok! Son umudumuz Vali bey.’ şeklinde sözleriyle dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.