Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARDEŞ SAĞLIĞINA KAVUŞUYOR

Gündem 02.11.2017 - 15:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4291+ kez okundu.
 

KARDEŞ SAĞLIĞINA KAVUŞUYOR

Gazetemizin haber müdürü D. Köksal Kardeş İstanbul’da geçirdiği iki başarılı ameliyatın ardından hızla sağlığına kavuşuyor. İstanbul Özel Pendik Bölge Hastanesinde idrar kanallarındaki daralma nedeni ile Prof. Dr. Ümit Salih Şimşek tarafından iki başarılı operasyona giren Kardeş, normal yaşantısına döndü. Bir süre daha Kontrol amaçlı İstanbul’da kalacak olan Haber Müdürümüz kasım ayının ortalarına doğru aramızda olacak. Sevenlerini ve okuyucularını çok özlediğini belirterek selamlarını ileten D. Köksal Kardeş, Ameliyatı gerçekleştiren Özel Pendik Bölge Hastanesi Üroloji Anabilim Dalı Doktorlarından Prof. Dr. Ümit Salih Şimşek ve ekibi ile kendisinden ilgisini esirgemeyen tüm hastane personeline şükranlarını ilettiğini dile getirdi.(BKH)

Gazetemizin haber müdürü D. Köksal Kardeş İstanbul’da geçirdiği iki başarılı ameliyatın ardından hızla sağlığına kavuşuyor.

İstanbul Özel Pendik Bölge Hastanesinde idrar kanallarındaki daralma nedeni ile Prof. Dr. Ümit Salih Şimşek tarafından iki başarılı operasyona giren Kardeş, normal yaşantısına döndü. Bir süre daha Kontrol amaçlı İstanbul’da kalacak olan Haber Müdürümüz kasım ayının ortalarına doğru aramızda olacak.

Sevenlerini ve okuyucularını çok özlediğini belirterek selamlarını ileten D. Köksal Kardeş, Ameliyatı gerçekleştiren Özel Pendik Bölge Hastanesi Üroloji Anabilim Dalı Doktorlarından Prof. Dr. Ümit Salih Şimşek ve ekibi ile kendisinden ilgisini esirgemeyen tüm hastane personeline şükranlarını ilettiğini dile getirdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.