Sitenin sağında bir giydirme reklam

VAROL DEMİRKÖSE GÜVEN TAZELEDİ

Siyaset 22.10.2020 - 00:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3335+ kez okundu.
 

VAROL DEMİRKÖSE GÜVEN TAZELEDİ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı'nın yapılan 13'üncü Olağan Genel Kurulu’nda tek liste gidilen kongrede İl Başkanı Varol Demirköse yeniden başkan seçildi. Alaborina Restaurant'ta yapılan kongreye; TBMM İdari Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP MYK Üyesi ve İl Koordinatörü Murat Kotra, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, MHP eski İl Başkanı Hamdi Ayan, Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendikaların temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Kongre İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başladı. Kongrede Divan Kurulu oluşturulmadan bir kriz yaşandı. Varol Demirköse’nin adayı Erkan Haberal, Niyazi Kıransoy'un adayı ise Süleyman Yıldırım oldu. Niyazi Kıransoy, açık oylama ile yapılmak istenen Divan Başkanlığı seçimine itiraz ederek kapalı oylama yapılmasını talep etti. Kongreye bir süre ara verildi. VAROL DEMİRKÖSE VE YÖNETİMİ MHP İl Başkanı ve Adayı İlkay Varol Demirköse’nin listesinde; Kadir Abasız, Hüseyin Edebal, Cevdet Balçık, Mustafa Öztürk, Ercan Alaca, Hasan Kara, Bilge Keskin, Saruhan Çınar, Serdar Yaralı, Mevlüde Yalçıner, Öner Uysal, Türkan Özdemir, Alim Kalıncı, Kemal Yazıcı, Yıldırım Ataman, Halil İbrahim Uzun, Muhammet Tarkan Erenel, Atilla Tarık Semiz, Yakup Yıldırım, Ali Toprap, Erdal Şahin, Abdullah Bekar, Ali Yıldırım, Çetin Çelik, Mustafa Özcan, Yaşar Aksu, Ertuğrul Atabay, Recep Ünlü yer aldı.
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı'nın yapılan 13'üncü Olağan Genel Kurulu’nda tek liste gidilen kongrede İl Başkanı Varol Demirköse yeniden başkan seçildi. Alaborina Restaurant'ta yapılan kongreye; TBMM İdari Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP MYK Üyesi ve İl Koordinatörü Murat Kotra, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, MHP eski İl Başkanı Hamdi Ayan, Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendikaların temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.
Kongre İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başladı. Kongrede Divan Kurulu oluşturulmadan bir kriz yaşandı. Varol Demirköse’nin adayı Erkan Haberal, Niyazi Kıransoy'un adayı ise Süleyman Yıldırım oldu. Niyazi Kıransoy, açık oylama ile yapılmak istenen Divan Başkanlığı seçimine itiraz ederek kapalı oylama yapılmasını talep etti. Kongreye bir süre ara verildi.
VAROL DEMİRKÖSE VE YÖNETİMİ
MHP İl Başkanı ve Adayı İlkay Varol Demirköse’nin listesinde; Kadir Abasız, Hüseyin Edebal, Cevdet Balçık, Mustafa Öztürk, Ercan Alaca, Hasan Kara, Bilge Keskin, Saruhan Çınar, Serdar Yaralı, Mevlüde Yalçıner, Öner Uysal, Türkan Özdemir, Alim Kalıncı, Kemal Yazıcı, Yıldırım Ataman, Halil İbrahim Uzun, Muhammet Tarkan Erenel, Atilla Tarık Semiz, Yakup Yıldırım, Ali Toprap, Erdal Şahin, Abdullah Bekar, Ali Yıldırım, Çetin Çelik, Mustafa Özcan, Yaşar Aksu, Ertuğrul Atabay, Recep Ünlü yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.