Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yalan Rüzgarı halt etmiş…

Gündem 15.10.2020 - 15:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4531+ kez okundu.
 

Yalan Rüzgarı halt etmiş…

Uzun zamandır horozun sesi çıkmıyordu. Yine ötesi gelmiş… Böyle giderse horoz ötmeye devam eder. Zonguldak’ın bir İlçesinde Engelliler Derneğinde yaşananlara dair kulağımıza gelen dedikodular öyle böyle değil. Bir zamanların ‘Yalan Rüzgarı’ adlı içinde her türlü entrika, ihtiras ve karmaşık ilişkilerin olduğu diziyi aratmayacak nitelikte. Bahsi geçen engelliler derneğinin çok hareketli ve o kadar da bereketli başkanının manevralarını sağır sultan duymuş, bize ‘siz uyuyor musunuz?’ denilmeye başlanınca horozu öttürmekte elzem oldu artık…  Kafayı çekip sahilde göbek atan, engelli başkanın manevraları akıl sır alacak nitelikte değil. Başkanın manevralarında her türlü paslaştığı, rantı da paylaştığı bir eski mahalle muhtarı olduğu söyleniyor. Eski mahalle muhtarının ilişkilerini kullanarak engellilerin hastaneden aldıkları heyet raporlarına müdahale ederek engellilerden bunun karşılığında para aldığı ileri sürülen dernek başkanı parayı da eski muhtarla paylaşıyormuş. Dernek başkanının derneğe hibe edilen akülü sandalyeyi engelli bir vatandaşa para karşılığında satması, dernek üyelerinden bazılarını çileden çıkartmış. Şikâyette bulunacaklarını söyleyip başkana isyan eden dernek üyelerini aynı zamanda derneğin üyesi olan başka bir mahalle muhtarı, parayı başkandan alıp engelli vatandaşa iade edeceğini söyleyerek ikna etmiş. Ama söz yerine getirilmemiş. Bu dernek başkanının ve kankisi eski muhtarın akıl almaz entrikalrı ile ilgili başka bir iddia var ki, dudak uçuklatır! Onu da başka bir sefere bırakalım. Ama küçük bir ip ucu ver derseniz; bu iki adam (!) bir olup başka bir bayana kumpas kurmuş….
Uzun zamandır horozun sesi çıkmıyordu. Yine ötesi gelmiş…
Böyle giderse horoz ötmeye devam eder.
Zonguldak’ın bir İlçesinde Engelliler Derneğinde yaşananlara dair kulağımıza gelen dedikodular öyle böyle değil.
Bir zamanların ‘Yalan Rüzgarı’ adlı içinde her türlü entrika, ihtiras ve karmaşık ilişkilerin olduğu diziyi aratmayacak nitelikte.
Bahsi geçen engelliler derneğinin çok hareketli ve o kadar da bereketli başkanının manevralarını sağır sultan duymuş, bize ‘siz uyuyor musunuz?’ denilmeye başlanınca horozu öttürmekte elzem oldu artık… 
Kafayı çekip sahilde göbek atan, engelli başkanın manevraları akıl sır alacak nitelikte değil.
Başkanın manevralarında her türlü paslaştığı, rantı da paylaştığı bir eski mahalle muhtarı olduğu söyleniyor.
Eski mahalle muhtarının ilişkilerini kullanarak engellilerin hastaneden aldıkları heyet raporlarına müdahale ederek engellilerden bunun karşılığında para aldığı ileri sürülen dernek başkanı parayı da eski muhtarla paylaşıyormuş.
Dernek başkanının derneğe hibe edilen akülü sandalyeyi engelli bir vatandaşa para karşılığında satması, dernek üyelerinden bazılarını çileden çıkartmış.
Şikâyette bulunacaklarını söyleyip başkana isyan eden dernek üyelerini aynı zamanda derneğin üyesi olan başka bir mahalle muhtarı, parayı başkandan alıp engelli vatandaşa iade edeceğini söyleyerek ikna etmiş. Ama söz yerine getirilmemiş.
Bu dernek başkanının ve kankisi eski muhtarın akıl almaz entrikalrı ile ilgili başka bir iddia var ki, dudak uçuklatır!
Onu da başka bir sefere bırakalım.
Ama küçük bir ip ucu ver derseniz; bu iki adam (!) bir olup başka bir bayana kumpas kurmuş….
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.