Sitenin sağında bir giydirme reklam

YOLCU TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Siyaset 27.11.2014 - 11:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3734+ kez okundu.
 

YOLCU TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP'nin 16 Kasım’da gerçekleştirilen olağan üstü kongresinde İl Başkanı adaylarından olan eski İl Sekreteri Nurettin Yolcu seçim sonrası teşkilatları ziyaret ederek seçimi kaybetmesine rağmen kendisine verilen destekten dolayı partililere teşekkür etti.
Kongre ardından Kozlu ilçe teşkilatını ziyaret eden Nurettin Yolcu için bu ziyaret ayrı bir önem taşıdığını dile getirdi. Yolcu için Kozlu İlçe teşkilatını ziyaretini ayrıcalıklı kılan, İl Kongresinde İl Başkan adaylarından Halil Furat’ın listesinden aday olmak için istifa eden Temel Kıral’ın yerine yönetim içerisinden atanan yeni İlçe Başkanı Yaşar Yolcu’nun Nurettin Yolcu’nun kardeşi oluşu idi. Nurettin Yolcu tüm Kozlu teşkilatına verdiği destekten dolayı teşekkür ettiği konuşmasında, partinin bir üyesi bir neferi olarak her zaman teşkilatların emrinde olduğunu, tecrübe ve birikimlerinden yararlanılmak istendiği takdirde seve seve günün hangi saatinde olursa olsun yardıma hazır olduğunu dile getirdi. Kozlu ilçe başkanı yaşar Yolcu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tek amaçları olduğunu, bununda CHP’yi 2015 Milletvekilleri seçimlerinde birinci parti olarak iktidara taşımak olduğunu ifade etti. CHP’nin Türkiye’nin birleştirici gücü ve çok büyük bir aile olduğunu dile getiren Yolcu, genç yaşlı herkesi CHP çatısı altında buluşmaya davet etti.(BKH)
CHP'nin 16 Kasım’da gerçekleştirilen olağan üstü kongresinde İl Başkanı adaylarından olan eski İl Sekreteri Nurettin Yolcu seçim sonrası teşkilatları ziyaret ederek seçimi kaybetmesine rağmen kendisine verilen destekten dolayı partililere teşekkür etti.

Kongre ardından Kozlu ilçe teşkilatını ziyaret eden Nurettin Yolcu için bu ziyaret ayrı bir önem taşıdığını dile getirdi.

Yolcu için Kozlu İlçe teşkilatını ziyaretini ayrıcalıklı kılan, İl Kongresinde İl Başkan adaylarından Halil Furat’ın listesinden aday olmak için istifa eden Temel Kıral’ın yerine yönetim içerisinden atanan yeni İlçe Başkanı Yaşar Yolcu’nun Nurettin Yolcu’nun kardeşi oluşu idi.

Nurettin Yolcu tüm Kozlu teşkilatına verdiği destekten dolayı teşekkür ettiği konuşmasında, partinin bir üyesi bir neferi olarak her zaman teşkilatların emrinde olduğunu, tecrübe ve birikimlerinden yararlanılmak istendiği takdirde seve seve günün hangi saatinde olursa olsun yardıma hazır olduğunu dile getirdi.

Kozlu ilçe başkanı yaşar Yolcu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tek amaçları olduğunu, bununda CHP’yi 2015 Milletvekilleri seçimlerinde birinci parti olarak iktidara taşımak olduğunu ifade etti. CHP’nin Türkiye’nin birleştirici gücü ve çok büyük bir aile olduğunu dile getiren Yolcu, genç yaşlı herkesi CHP çatısı altında buluşmaya davet etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.