Sitenin sağında bir giydirme reklam
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
Köşe Yazarı
Tansel KARDEŞ (Şimal Yıldızı)
 

ALİ TOSUN&MANSUR GÖK ve MİLLİ EĞİTİM YATIRIMLARI

Zonguldak’ta son zamanlarda eğitim alanında güzel şeyler oluyor. Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’un göreve gelmesi ile birlikte, Turgut Özbek döneminde üzerine ölü toprağı serpilmiş misali dinamiklerini yitirmiş, başarı da Türkiye sıralamasında gerilemiş bir tablo çizen Milli Eğitim Müdürlüğünde sanki bir heyecan, bir ahenk oluştu kendiliğinden… Bence bu Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’un kendi enerjisinden ve sinerjisinden, liderlik yeteneğinden kaynaklanıyor. Her işte olduğu gibi ekip başı, iyi ise ekipte onunla uyumlu güzel başarılara imza atar. Ali Tosun’un Valiliğin üst katına sıkışıp kalmış Milli Eğitim Müdürlüğüne bağımsız bir hizmet binası kazandırmak adına verdiği mücadeleyi ilgi ile takip ediyoruz. Bu tür eserler birilerinin mücadelesi ile şehre kazandırılır, o kişiler gitse de şehrin kazanımı olarak geriye kalır. Bu çabalara başta Zonguldak Belediye Meclisi olmak üzere tüm kurumların destek vermesi ve Zonguldak’a yakışır bir Milli Eğitim Müdürlüğü Binasının bir an önce yapılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu işin, partisi, siyaseti, sendikası olmaz! Olmamalı da… Neticede kazanan Zonguldak olacak! *** Milli Eğitim kapsamında Kozlu ilçesindeki kurumlar arasındaki uyum da çok daha öncesinden mükemmel seviyesinde devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök tek kelimeyle koltuğunun hakkını vererek görevini yerine getiriyor. Böyle olunca da başarı ve Milli Eğitim anlamında güzel şeyler ortaya çıkıyor. Ufak tefek eleştiriler gelmiyor mu? Muhakkak var, olacakta.. Ancak önemli olan idarecilerin eleştire kulak vererek eksiklerini görebilmesi ve kendini geliştirmesidir…    Kozlu’nun başarılı İlçe Milli Eğitim Mansur Gök’ün de emeklerini takdir etmemek haksızlık olur. Ancak onunda Zonguldak’taki gibi Kozlu’ya kalıcı bir yatırım kazandırma yönündeki çabaları uzun zamandır devam ediyor. Gök’ün Kozlu İlçesine yakışır bir Kapalı Spor Salonu kazandırma çalışmalarına da başta Zonguldak’taki tüm Milletvekilleri olmak üzere devletin tüm kurumlarının destek vermesini bekliyoruz. Zonguldak hepimizin! Başka Zonguldak yok! Cumhuriyetin ilk şehirlerinden olan Emeğin ve Alınterinin şehri olarak anılan, Karaelmas Diyarı Zonguldak’ımız bu yatırımları çoktan hak etti. Bu tür yatırımları Zonguldak’a kazandırmak için çaba gösteren bürokratlara destek olmak, paçasından çekmek isteyenlerin karşısına dikilmek, bu şehrin ekmeğini yiyen, suyunu içen ve Zonguldaklılık şuuruna sahip olan herkesin namus borcudur.
Ekleme Tarihi: 17 Haziran 2021 - Perşembe

ALİ TOSUN&MANSUR GÖK ve MİLLİ EĞİTİM YATIRIMLARI

Zonguldak’ta son zamanlarda eğitim alanında güzel şeyler oluyor.

Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’un göreve gelmesi ile birlikte,

Turgut Özbek döneminde üzerine ölü toprağı serpilmiş misali dinamiklerini yitirmiş, başarı da Türkiye sıralamasında gerilemiş bir tablo çizen Milli Eğitim Müdürlüğünde sanki bir heyecan, bir ahenk oluştu kendiliğinden…

Bence bu Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’un kendi enerjisinden ve sinerjisinden, liderlik yeteneğinden kaynaklanıyor.

Her işte olduğu gibi ekip başı, iyi ise ekipte onunla uyumlu güzel başarılara imza atar.

Ali Tosun’un Valiliğin üst katına sıkışıp kalmış Milli Eğitim Müdürlüğüne bağımsız bir hizmet binası kazandırmak adına verdiği mücadeleyi ilgi ile takip ediyoruz.

Bu tür eserler birilerinin mücadelesi ile şehre kazandırılır, o kişiler gitse de şehrin kazanımı olarak geriye kalır.

Bu çabalara başta Zonguldak Belediye Meclisi olmak üzere tüm kurumların destek vermesi ve Zonguldak’a yakışır bir Milli Eğitim Müdürlüğü Binasının bir an önce yapılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu işin, partisi, siyaseti, sendikası olmaz!

Olmamalı da…

Neticede kazanan Zonguldak olacak!

***

Milli Eğitim kapsamında Kozlu ilçesindeki kurumlar arasındaki uyum da çok daha öncesinden mükemmel seviyesinde devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök tek kelimeyle koltuğunun hakkını vererek görevini yerine getiriyor.

Böyle olunca da başarı ve Milli Eğitim anlamında güzel şeyler ortaya çıkıyor.

Ufak tefek eleştiriler gelmiyor mu?

Muhakkak var, olacakta.. Ancak önemli olan idarecilerin eleştire kulak vererek eksiklerini görebilmesi ve kendini geliştirmesidir…   

Kozlu’nun başarılı İlçe Milli Eğitim Mansur Gök’ün de emeklerini takdir etmemek haksızlık olur.

Ancak onunda Zonguldak’taki gibi Kozlu’ya kalıcı bir yatırım kazandırma yönündeki çabaları uzun zamandır devam ediyor.

Gök’ün Kozlu İlçesine yakışır bir Kapalı Spor Salonu kazandırma çalışmalarına da başta Zonguldak’taki tüm Milletvekilleri olmak üzere devletin tüm kurumlarının destek vermesini bekliyoruz.

Zonguldak hepimizin!

Başka Zonguldak yok!

Cumhuriyetin ilk şehirlerinden olan Emeğin ve Alınterinin şehri olarak anılan, Karaelmas Diyarı Zonguldak’ımız bu yatırımları çoktan hak etti.

Bu tür yatırımları Zonguldak’a kazandırmak için çaba gösteren bürokratlara destek olmak, paçasından çekmek isteyenlerin karşısına dikilmek, bu şehrin ekmeğini yiyen, suyunu içen ve Zonguldaklılık şuuruna sahip olan herkesin namus borcudur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.