Sitenin sağında bir giydirme reklam

IWD’20 Zonguldak Online Olarak Düzenlenecek

Eğitim 22.04.2020 - 09:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7014+ kez okundu.
 

IWD’20 Zonguldak Online Olarak Düzenlenecek

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi, ZBEÜ Bilişim Takımı, ZBEU DSC (Developer Student Club) ve Zonguldak WTM (Women Techmakers) ortak girişimleri ile IWD’20 Zonguldak (International Women Day) etkinliği Youtube üzerinden gerçekleştirilecek.   Etkinlik, 25 Nisan Cumartesi ve 26 Nisan Pazar günleri WTM Zonguldak Youtube kanalında saat 12.00’da başlayacak. Canlı yayın olarak düzenlenecek etkinlikte bilişim dünyasının önde gelen 13 ismi konuşmacı olarak yer alacak. İşte o isimler ve konuşma başlıkları:   Merve İşler (Google) – Açılış Konuşması Barış Yesugey (Google) - Açılış Konuşması Şadi Evren Şeker (Optiwisdom) – Yapay Zeka ve Veri Madenciliği  Büşra Şahin (Insider) – Operasyonel Müşteri Yöneticisi Nedir? Ne Yapar? Simge Helvacı (IBM) – 10 Tips For Becoming A Successful Software Engineer Zehra Öney (Teknolojide Kadın Derneği) – Covid-19 Sonrası Teknolojide İnsan ve Toplum 5.0 Caner Canak (Turkcell) – Leverage Your Businesses with Artificial Intelligence Murat Yücedağ (Udemy - Eğitmen) – Yazılımda Üniversite Süreci Büşra Fenerci (QNB Finansbank) - Applied Analytics with Data Mining Deniz Vural Pehlevan (Flavo) – Türkiye’de Bağımsız Oyun Geliştiricisi Olmak Burak Selim Şenyurt (Doğuş Teknoloji) – Bugün, Yarınların İçin Ne Yapacaksın? Daron Yöndem ( XOGO ve Microsoft) – Implementing AI into your apps without Learning AI Merve Noyan (buck.ai) – Conversational AI   Aynı zamanda etkinlikte 10 kişiye Udemy platformu üzerinden en fazla 30 TL değerindeki dilediği kurs çekiliş ile hediye edilecek. Etkinlik ve çekiliş hakkındaki detayları Instagram ve Twitter üzerinden @zbeubilisim, @zbeudsc, @wtmzonguldak hesaplarından takip edebilirsiniz.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi, ZBEÜ Bilişim Takımı, ZBEU DSC (Developer Student Club) ve Zonguldak WTM (Women Techmakers) ortak girişimleri ile IWD’20 Zonguldak (International Women Day) etkinliği Youtube üzerinden gerçekleştirilecek.
 
Etkinlik, 25 Nisan Cumartesi ve 26 Nisan Pazar günleri WTM Zonguldak Youtube kanalında saat 12.00’da başlayacak. Canlı yayın olarak düzenlenecek etkinlikte bilişim dünyasının önde gelen 13 ismi konuşmacı olarak yer alacak. İşte o isimler ve konuşma başlıkları:
 
Merve İşler (Google) – Açılış Konuşması
Barış Yesugey (Google) - Açılış Konuşması
Şadi Evren Şeker (Optiwisdom) – Yapay Zeka ve Veri Madenciliği 
Büşra Şahin (Insider) – Operasyonel Müşteri Yöneticisi Nedir? Ne Yapar?
Simge Helvacı (IBM) – 10 Tips For Becoming A Successful Software Engineer
Zehra Öney (Teknolojide Kadın Derneği) – Covid-19 Sonrası Teknolojide İnsan ve Toplum 5.0
Caner Canak (Turkcell) – Leverage Your Businesses with Artificial Intelligence
Murat Yücedağ (Udemy - Eğitmen) – Yazılımda Üniversite Süreci
Büşra Fenerci (QNB Finansbank) - Applied Analytics with Data Mining
Deniz Vural Pehlevan (Flavo) – Türkiye’de Bağımsız Oyun Geliştiricisi Olmak
Burak Selim Şenyurt (Doğuş Teknoloji) – Bugün, Yarınların İçin Ne Yapacaksın?
Daron Yöndem ( XOGO ve Microsoft) – Implementing AI into your apps without Learning AI
Merve Noyan (buck.ai) – Conversational AI
 
Aynı zamanda etkinlikte 10 kişiye Udemy platformu üzerinden en fazla 30 TL değerindeki dilediği kurs çekiliş ile hediye edilecek. Etkinlik ve çekiliş hakkındaki detayları Instagram ve Twitter üzerinden @zbeubilisim, @zbeudsc, @wtmzonguldak hesaplarından takip edebilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.