Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN GEBEŞ VATANDAŞLARININ SAĞLIĞI İÇİN SAHADA MÜCADELE EDİYOR

Gökçebey 23.04.2020 - 20:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7638+ kez okundu.
 

BAŞKAN GEBEŞ VATANDAŞLARININ SAĞLIĞI İÇİN SAHADA MÜCADELE EDİYOR

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş Koronovirüs önlemleri kapsamında Çaydeğirmeni’nde yol yıkama ve ilaçlama çalışmalarının yanında ev ve iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıttı.  Yeni tip koronovirüs önlemleri kapsamında Çaydeğirmeni’nin tamamında aldığı sert önlemlerle virüs ile topyekün mücadele eden Başkan Gebeş temizlik ve ilaçlama çalışmalarının yanında evleri ve iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıtmaya devam ediyor. Devam eden süreç ile ilgili açıklama yapan Başkan Gebeş; “ Çaydeğirmeni’nde virüs ile topyekün mücadelemiz devam ediyor. Beldenin tamamında  almış olduğumuz önlemler ile vatandaşlarımızın sağlığının her şeyden önemli olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu süreçte maske ve el dezenfektanı da dağıtarak hem vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirmeleri yapıyor hem de evlerinde kalmaları gerektiğini ve belediye olarak her zaman yanlarında olduğumuzu iletiyoruz. Allah bu süreci en az hasarla atlatmayı ve eski günlerimize dönmeyi nasip etsin” dedi

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş Koronovirüs önlemleri kapsamında Çaydeğirmeni’nde yol yıkama ve ilaçlama çalışmalarının yanında ev ve iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıttı. 
Yeni tip koronovirüs önlemleri kapsamında Çaydeğirmeni’nin tamamında aldığı sert önlemlerle virüs ile topyekün mücadele eden Başkan Gebeş temizlik ve ilaçlama çalışmalarının yanında evleri ve iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıtmaya devam ediyor.
Devam eden süreç ile ilgili açıklama yapan Başkan Gebeş; “ Çaydeğirmeni’nde virüs ile topyekün mücadelemiz devam ediyor. Beldenin tamamında  almış olduğumuz önlemler ile vatandaşlarımızın sağlığının her şeyden önemli olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu süreçte maske ve el dezenfektanı da dağıtarak hem vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirmeleri yapıyor hem de evlerinde kalmaları gerektiğini ve belediye olarak her zaman yanlarında olduğumuzu iletiyoruz. Allah bu süreci en az hasarla atlatmayı ve eski günlerimize dönmeyi nasip etsin” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.